LJUBAV JE NA SELU

Veliko iznenađenje nakon dolaska dama na imanje: 'Bio sam spreman, ali došlo je do naglih promjena'

Foto: RTL
1/3
06.10.2024.
u 16:23

Jedan će farmer ostati osupnut kad ugleda količinu kofera svojih dama pa se zapitati jesu li došle na modnu reviju, a drugi će svoje djevojke šokirati neočekivanom izjavom

Nakon što su odradili prve spojeve, zajedno se zabavljali na tulumima, međusobno se upoznali, a neki već priznali da su se zaljubili, vrijeme je da farmeri iz showa "Ljubav je na selu" svoje odabranice dočekaju na imanjima i pokažu im gdje žive – večeras od 20.15 sati na RTL-u. Prvi će to učiniti Ilija, Toni, Darko i Ivo. Iako uzbuđeni i nervozni, za svoje će dame pripremiti domaće specijalitete, šampanjac i cvijeće, odmah ih pokušati osvojiti vožnjom na traktoru, ali i bazenom u dvorištu kuće.

Uzbuđene će biti i dame koje stižu, a svaka od njih ispričat će svoju životnu priču i detalje o prošlim ljubavnim iskustvima, ali i otkriti što žele u budućnosti. I dok će neke kazati kako su sigurne da će biti odabrane, druge će priznati da moraju još bolje upoznati svoje farmere i procijeniti njihov karakter.

„Ilija, puno sreće... Želim ti da izabereš najbolju, najbolja sam ja“, samouvjerena će biti Mirjana, dok će Ruža doći vrlo oprezno i svojim izjavama zabrinuti farmera, „Znam da će me favorizirati, ali ja ću to pokušati na sve načine izbjeći. Zvao me i po deset puta, ja mu se nisam javljala.“ „Očekujem 80% da bi se moglo nešto dogoditi“, otkrit će i Brankica koja putuje Darku. Milena, koja se s farmerom Ivom i svađala i mirila, a on je priznao da je se pomalo boji, u svom će stilu opisati dolazak: „On je više pužić pod kućicom, a ja mačka koja prede oko njega. Kockam, tu sam na ruletu“.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

1/21

Jedan će farmer ostati osupnut kad ugleda količinu kofera svojih dama pa se zapitati jesu li došle na modnu reviju, a drugi će svoje djevojke šokirati neočekivanom izjavom: „Bio sam spreman, ali došlo je do naglih nekih zaokreta i promjena vezanih uz boravak ovdje!“ Što se uistinu dogodilo i kako su izgledali dolasci dama, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije