NOVI SPEKTAKL

Vesna Pisarović priznala što za nju predstavlja krunu njezine karijere: 'Ja to ne zaboravljam'

Foto: 925studio
1/9
29.08.2024.
u 19:15

- Upravo sam u tom gradu imala najljepšu i najvjerniju publiku, čak i na svojim početcima kada me publika znala samo po dvije pjesme, najavljuje Vesna Pisarović koncert na splitskim Gripama.

Nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, a prije zagrebačke Arene, Vesna Pisarović stiže na splitske Gripe!

Domaća glazbena zvijezda za tu prigodu najavljuje spektakl za koji pomno bira repertoar, ali i brojna iznenađenja. Pjesme poput 'Da znaš', 'Da sutra umrem', 'Jutro donosi kraj', 'Dolje na koljena' samo  su neki od hitova koje će ova poznata glazbenica otpjevati u gradu pod Marjanom 26. listopada.

GALERIJA: Vesna Pisarović: 'Svaki koncert, pljesak, osmijeh i zanos publike mi je nagrada'

1/15

- Splitski koncert uistinu vidim kao krunu svoje karijere. Upravo sam u tom gradu imala najljepšu i najvjerniju publiku, čak i na svojim početcima kada me publika znala samo po dvije pjesme. Tada sam pjevala uz matricu i diskoteke nisu bile popunjene kao godinama kasnije, ali i tada mi je splitska publika bila podrška i ja to ne zaboravljam. Zato osjećam dug prema njima, neizmjerno se veselim koncertu pa ću se potruditi da svaka pjesma ima svoj vizualni identitet - otkriva pjevačica koju će pratiti vrhunski glazbenici iz Pule, Splita, Zagreba, Osijeka i SAD-a.

VEZANI ČLANCI:

- Iza mene će dakle, biti sjajni internacionalni tim suradnika i to ne samo onih vezanih uz glazbu, već i produkciju, koja će biti impresivna, kao i kostimi i sve ostalo što čini koncert impresivnim - ispričala je Vesna Pisarović.

Atmosfera koja se pamti i koncert o kojem se priča zakazan je 26. listopada na splitskim Gripama. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio na: https://www.entrio.hr/event/vesna-pisarovic-u-splitu-18874.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
23:02 30.08.2024.

Hoće li Umjetnica otpjevati svoje hitove sa, meni njenog najdražeg, nosača" Naša velika pjesmarica / The Great Yugoslav songbook"? Ako hoće, sjedam u prometalo i eto mene u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije