NAJAVIO NOVI SPOT

Baby Lasagna emotivnom se objavom zahvalio fanovima: 'Ostvarili ste san 9-godišnjeg Marka'

Baby Lasagna nastupio u Šibeniku
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
29.08.2024.
u 15:58

Pjesma je ispjevana iz perspektive tjeskobe i spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavlja svjetlo, predstavlja izlaz, predstavlja nadu. Nadu koju želim svima vama koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe.  Još jednom, toliko ste mi dali i samo se nadam da vam kroz glazbu mogu vratiti, napisao je Marko

Baby Lasagna, naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, sutra izdaje novi singl "Biggie Boom Boom", a na društvenim mrežama obratio se fanovima i najavio pjesmu. 

- Sutra izlazi pjesma, pjesma koja je stvorila Baby Lasagnu. Biggie Boom Boom je napisana 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više, više od samo jedne pjesme - projekta. Stoga osjećam da ovo moram podijeliti s vama, da podijelim koliko je ovo posebno za mene. Kako je ovo zastrašujuće i uzbudljivo.  Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula. 

Najluđi dio je to što to netko sluša- vi ekipa. Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali jedva da je imala nekoliko stotina pregleda, a sada vas je ovdje vojska koja je zapravo spremna slušati, i jednostavno ne mogu opisati koliko je to ponizno. Kako ovo mijenja život i dirljivo je. Hvala vam od srca što ste zaista ostvarili san 9-godišnjeg Marka. 

Pjesma je ispjevana iz perspektive tjeskobe i spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavlja svjetlo, predstavlja izlaz, predstavlja nadu. Nadu koju želim svima vama koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe.  Još jednom, toliko ste mi dali i samo se nadam da vam kroz glazbu mogu vratiti, napisao je Marko. 

Inače, Baby Lasagna i njegova zaručnica Elizabeta Ružić pripremaju vjenčanje i iako nije otkrio točan datum kada će stati pred oltar, Baba Lasagna pravog imena Marko Purišić ispričao je kako teku pripreme za ovaj poseban dan i u kojoj su fazi.  ''Uff da budem iskren, malo sam izdvojen od priprema za vjenčanje. Obavim što mi se kaže da moram, ali su.. teku, idu. Malo će biti panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoći od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim'', ispričao je u razgovoru za IN Magazin. Dodao je kako odijelo nije još spremno. ''Nije još spremno, nisam smio kupiti normalno odijelo nego neko posebno, pa sam morao ići šiti. Tako da se sad šije'', kaže. 

Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za "Rim Tim Tagi Dim" pjesmu s kojom nas je Baby Lasagna predstavljao na Euroviziji i osvojio drugo mjesto, a Elizabetin potpis je i iza drugih spotova njezinog zaručnika. Njihova ljubavna priča suvremena je bajka. 

"Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: "Vidi, koji zgodan lik." Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća" ispričala je jednom prilikom, a Marko se osvrnuo na njihov prvi ljubavni susret.

VEZANI ČLANCI: 

"Elizabeta je rekla da je došla kući i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku: "Kad ćemo opet" i tada je bila sretna", prisjetio se naš eurovizijski predstavnik. Na kraju su ostali zajedno, a 2022. dobili su nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr. Riječ je o Večernjakovu projektu u kojemu se mladi ljudi trude na najljepši mogući način, u samo jednoj minuti, zanimljivim videom predstaviti ljepote svog kraja.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
12:59 30.08.2024.

Po stoti put ista pogreška: ".... emotivnom se objavom zahvalio fanovima..." Treba: Zahvalio je. A "zahvaliti se "znači upravo suprotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije