Poslovno carstvo

Victoria Beckham kupila supermarket u Londonu

victoria (1)
Pixsell
20.03.2013.
u 10:37

Dizajnerica svakim danom ima sve više posla i sve veći broj zaposlenika zbog čega je morala kupiti još jedan poslovni prostor, u ovom slučaju to je bio prostor u kojem se prije nalazio supermarket

Poslovno carstvo dizajnerice Victorije Beckham svakog dana se sve više širi. Njen sadašnji ured je postao premali za njene kolekcije kojih je svakim danom sve više i zato je u Londonu kupila prostor u kojem se prije nalazio supermarket.

- To sigurno nije idealno mjesto u kojem bi izlagala svoje kolekcije ali nije imala izbora jer njen tim je svakog dana sve veći kao i broj njenih kreacija. Victoria će preurediti cijeli prostor u kojem su se prije prodavale namirnice i sigurno će ga pretvoriti u glamurozno mjesto – kaže njen poslovni suradnik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije