Djeca su najvažnija

Victoria Beckham priznala da teško usklađuje posao i majčinstvo

victoria eckham (1)
josh oins
19.02.2012.
u 19:02

Trendseterica je izazvala negativne komentare kada se prošli tjedan u javnosti pojavila ispijena i s podočnjacima, no Victoria je iskreno priznala da je jako umorna otkada joj se rodila kćer, ali unatoč svemu i jako sretna

Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham kaže da ne zna želi li imati još djece, ali je sigurna da ne želi propustiti važne trenutke u životu svoje četvero djece.  Victoria koja je u braku s nogometašem Davidom Beckhamom, kaže da uživa biti majka i da su joj djeca prioritet.

- Nisam protiv toga da imam još djece. Sretna sam jer imam djecu i volim biti trudna, ali sada mi je i ovo dovoljno. Želim uživati u djeci koju sad imam. Naši životi su podređeni njihovima - rekla je 37-godišnja Victoria koja ima 12-godišnjeg Brooklyna, devetogodišnjeg Romea, šestogodišnjeg Cruza i sedmomjesečnu Harper Seven.

Trendseterica je izazvala negativne komentare kada se prošli tjedan u javnosti pojavila ispijena i s podočnjacima, no Victoria je iskreno priznala da je jako umorna otkada joj se rodila kćer, ali unatoč svemu i jako sretna. Dodala je i da teško usklađuje majčinske obveze s poslovnim.

- Ja sam poput mnogih drugih žena koje rade i imaju puno djece. Spavam malo. Harper se često noću budi, a i ja često noću preko Skypea razgovaram s ljudima vezano za moj posao - ispričala je Victoria koja je otkrila i kako je nakon rođenja Harper krenula u teretanu, ali je brzo odustala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije