mama s planerom

Victoria Beckham rezervirala Dan neovisnosti za porođaj u L.A.-u

victoria beckham
pixsell
19.05.2011.
u 15:52

Beckhamovi su termin rezervirali na odjelu za carske rezove, a na isti dan koji su predvidjeli za rođenje kćeri pada im i 12. godišnjica braka

Victoria Beckham rezervirala je Dan neovisnosti, 4. srpnja, kao termin porođaja u jednoj privatnoj klinici u Los Angelesu.

Svoje četvrto dijete tako će roditi u Americi u koju su se ona i David Beckham doselili 2007. radi njegove nogometne karijere. Rezervirala si je mjesto na odjelu za carske rezove što znači da će njihova prva djevojčica na svijet doći operativnim putem.

Par je prvotno planirao da se beba rodi u Londonu, ali zbog Victorijina stanja i sigurnosti bebe za koju česti letovi avionom nisu najbolji, odlučili su se za ostanak u Americi.

Zanimljivo je da je dan koji su u klinici rezervirali za porođaj ujedno 12. godišnjica njihova braka..

Beckhamova trojica sinova jedva čekaju da im sestra dođe kući.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:03 19.05.2011.

nema što rasplodna cura ...hrvatice ugledajte se na nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije