Smanjila grudi

Victoria Beckham: Sinove nisam dojila, ali kćer sigurno hoću

victoria beckham
pixsell
04.07.2011.
u 08:43

Prijateljicama je povjerila kako će od prvog dana imati drukčiji pristup prvom ženskom potomku obitelji Beckham.

Victoria Beckham ovaj tjedan bi trebala roditi svoje četvrto dijete za koje ultrazvuk pokazuje da je djevojčica. Žena nogometaša Davida Beckhama izjavila je kako kćer želi dojiti jer je sinovima Brooklynu (12), Romeu (8) i Cruzu (6) od prvog dana davala mlijeko iz bočice. Prijateljicama je povjerila kako će od prvog dana imati drukčiji pristup prvom ženskom potomku obitelji Beckham.

– Želim da sve bude prirodno i savršeno za moju djevojčicu – povjerila je prijateljicama, prenosi Daily Mirror. Zbog toga je prije nekoliko mjeseci izvadila implantate iz grudi. Dok Victoria razmišlja o dojenju, njen se suprug bavi sastavljanjem glazbene kompilacije uspavanki za njihovu kćer. Hitove Beatlesa stavio je na vrh tog popisa.

Komentara 3

DE
deus ex machina
12:12 04.07.2011.

A, di je red za dojenje ? To te ja pitam !

EL
ellen1976
13:36 04.07.2011.

Eto, nema bolje i vaznije vijesti od ove...Trebalo je jos i na naslovnicu!

DA
danebi
13:19 05.07.2011.

A cime to misli dojiti? Silikonom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije