Draži su mu psi

Victoria želi mačku za kućnog ljubimca, ali David ne dopušta

beckham
Pixsell
13.09.2011.
u 20:02

Dizajnerica je rekla da se njen suprug boji da će mačka donijeti miševe u kuću i zato joj ne dopušta da ima mačku.

Nogometaš David Beckham zabranio je supruzi Victoriji da za novog kućnog ljubimca uzme mačku. Boji se da bi mačka u kuću donijela miševe.

– Želim mačku, ali David mi ne dopušta da je imamo doma jer se boji da bi donijela miševe u kuću. On je ljubitelj pasa – rekla je Victoria za The Guardian. Obitelj već ima dva psa – Coco i Scarlett – koje njihovi sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz obožavaju. Bivša pjevačica i dizajnerica posjetila je nedavno održani New York Fashion Week na koji je povela i svoju devet tjedana staru kćer Harper od koje se ne odvaja ni sekunde.

– Ne odvajam se od Harper. Otkako se rodila, nisam izašla iz kuće bez nje. Toliko je slatka da je moram stalno imati uza sebe – veli 37-godišnja Victoria.  

 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:54 13.09.2011.

Istina je da je ovo sladunjavo, ali ipak obitelj B. gura kroz život. Daj mi Bog zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije