nakon dvogodišnje stanke

VIDEO Celine Dion veličanstvenim nastupom s Eiffela okrunila otvaranje Olimpijskih igara

Foto: Profimedia
1/10
27.07.2024.
u 09:45

Prisutni uživo i milijuni ispred televizijskih ekrana nešto više od dvije minute uživali su u nastupu jednog od najboljih svjetskih vokala, a po završetku nastupa Celine se oglasila na svojim društvenim mrežama. Nakon što se javila, komentare izvođačice hitova poput 'My Heart Will Go On' ili 'The Power of Love' preplavili su obožavatelji.

Kanadska pjevačica Celine Dion (56) jučerašnjim je nastupom s Eiffelovog tornja zaključila višesatnu ceremoniju otvaranja 33. po redu Olimpijskih igara. Izvedbom u Parizu glazbena diva je također prekinula dvogodišnju stanku od pjevanja, uzrokovanu njenim lošim zdravstvenim stanjem. Nakon paljenja olimpijskog plamena sve kamere uperene su prema najpoznatijoj građevini francuske prijestolnice na kojoj je Dion, uz pratnju klavira, veličanstvenim glasom otpjevala pjesmu 'L’Hymne à l’amour' francuske glazbenice Édith Piaf.

Prisutni uživo i milijuni ispred televizijskih ekrana nešto više od dvije minute uživali su u nastupu jednog od najboljih svjetskih vokala, a po završetku nastupa Celine se oglasila na svojim društvenim mrežama. - Počašćena sam što sam nastupila večeras, na ceremoniji otvaranja u Parizu 2024., i puna sam radosti što sam se vratila u jedan od svojih najdražih gradova. Najviše od svega, tako sam sretna što slavim ove nevjerojatne sportaše, sa svim njihovim pričama o žrtvi i odlučnosti, boli i ustrajnosti. Svi ste bili toliko usredotočeni na svoj san, i bez obzira na to hoćete li kući odnijeti medalju, nadam se da to što ste ovdje znači da vam se ostvario! Svi biste trebali biti tako ponosni, znamo koliko ste naporno radili da budete najbolji od najboljih. Ostani fokusirani, nastavite dalje, moje srce je s vama - napisala je pjevačica u opisu objave na Instagramu. Nastup o kojem svi pričaju možete pogledati u videu ispod.

 

Nakon što se oglasila, komentare izvođačice hitova poput 'My Heart Will Go On' ili 'The Power of Love' preplavili su obožavatelji: - "Zvučala si apsolutno fantastično! Tvoj nastup oduzeo mi je dah!", "Primjer nekoga tko nikad ne odustaje", "Hvala ti Celine na ovom predivnom daru! Pariz te voli!", "Ti si takva legenda! Ikona! Kraljica! Volimo te i mnogo si nam nedostajala! Dobrodošla nazad", "Volimo te zauvijek" - neki su od oduševljenih komentara fanova.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, francuski predsjednik Emmanuel Macron dao je naslutiti da će se pjevačica Celine Dion pojaviti na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu u petak. Kanađanka, jedna od najpoznatijih pjevačica francuskog govornog područja svih vremena, boluje od rijetke autoimune bolesti i već godinama nije nastupala.

Bila bi "sjajna vijest" da nastupi na ceremoniji na rijeci Seini u srcu francuske prijestolnice, rekao je Macron za France 2 TV, "jer je ona velika umjetnica". Šuška se da 56-godišnjakinja već boravi u olimpijskom gradu. “Navodno je stigla u Pariz”, intrigantno će Macron, ne iznoseći više detalja. Dion, čiji je najveći hit "My Heart Will Go On", objavila je u prosincu 2022. da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe. Nedavno je u TV intervjuu podijelila da to stanje može uzrokovati grčeve mišića bilo gdje u tijelu, zbog čega se primjerice događa da joj se ruke ili stopala smrznu. Ima problema s hodanjem i pjevanjem.

GALERIJA: Najnovije fotografije Celine dion zabrinule fanove, smatraju da joj se stanje pogoršava

1/12

Glazbenu zvijezdu i njezinu potresnu borbu možemo gledati u dokumentarcu 'I Am: Céline Dion' koji se od 25. lipnja prikazuje se na Amazon Primeu. Na jednoj od snimki pjevačica se pojavljuje potpuno iscrpljena od bolesti te bespomoćno gleda dok je liječnici nježno smještaju u udoban položaj i provjeravaju vitalne organe. Sve to vrijeme njezine bose noge ostaju ukočene. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 1

VE
veljača
13:25 27.07.2024.

Savršen nastup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije