Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivni kadrovi

VIDEO Diletta Leotta podijelila bajkovite prizore s vjenčanja, slavilo se uz veliki vatromet

Foto: Instagram screenshot
1/13
26.06.2024.
u 08:46

Plavokosa voditeljica i nogometaš Newcastlea ceremoniju su organizirali u Vulcanu na Liparskom području, a zavjete su razmijenili u prisustvu više od 160 uzvanika.

Svjetski najpoznatija sportska novinarka, Talijanka Diletta Leotta (32) prije nekoliko dana udala se za nogometaša Lorisa Kariusa (31). Prelijepa Diletta prvo je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije s raskošnog vjenčanja, a sada je svoje višemilijunske pratitelje počastila i retrospektivnim videom s istog.

 - Zauvijek - napisala je Leotta u opisu videa u kojem je fanovi mogu vidjeti kako u svečanoj vjenčanici i u pratnji oca prilazi improviziranom oltaru, pred okupljenima zajedno sa svojim dragim izgovara sudbonosno 'da', pa kasnije na romantičnoj proslavi pleše prvi ples i baca buket cvijeća budućim mladenkama. Diletta i Loris potom su rezali ogromnu tortu, a kraj su začini strastvenim poljupcima dok u pozadini puca vatromet. Ove predivne prizore možete pogledati na linku ispod.

Plavokosa voditeljica i nogometaš Newcastlea ceremoniju su organizirali u Vulcanu na Liparskom području, a zavjete su razmijenili u prisustvu više od 160 uzvanika. Mladenka je kroz večer promijenila dvije vjenčanice. Dugu i svečanu čipkastu za samu ceremoniju, dok se kasnije presvukla u laganiju, mini svilenu haljinu. Karius se uskladio tako što je odjenuo bijeli sako, crne hlaće i crnu leptir-mašnu.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, najljepša sportska novinarka početkom godine je otkrila da se zaručila s nogometašem njemačkim nogometašem. Diletta je fotografije sa zaruka podijelila na društvenim mrežama i pokazala zaručnički prsten. - Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj - napisala je, pa dodala:

- Znate onu rečenicu: 'Kad si sretan, obrati pažnju na to.' Na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, uz Lorisa i uz Ariju koja je dolazila.

Inače, novinarka je u kolovozu prošle godine rodila kćer. - Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti - napisala je tada novopečena majka. Ovaj poznati par u ožujku prošle godine otkrio je kako im stiže prinova.

GALERIJA: FOTO Najpoznatija sportska novinarka oduševila izgledom samo osam mjeseci nakon poroda

1/7

Vezu s Lorisom Leotta je potvrdila fotografijama s dočeka Nove 2023. godine. Par je pozirao zagrljen ispred zlatno-bijelih balona, a vratar je Diletti dao poljubac u obraz. Prije veze s vratarom Kariusom, kojeg navijači Liverpoola pamte po neslavnom finalu Lige prvaka 2018. kada je pogreškama poklanjao golove Realu zbog čega su Madriđani u konačnici uzeli naslov, Dilettu su povezivali s još jednim nogometašem.

Šuškalo se tako dugo vremena kako je imala aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a javnost je bila dobro upoznata i s njezinom romansom s turskim glumcem Canom Yamanom. Par je bio u ozbiljnoj vezi, planirali su i vjenčanje i ona je posjetila i njegovu obitelj u Turskoj, a onda su iznenada prekinuli. Dodajmo da Diletta na Instagramu ima više od 9 milijuna pratitelja koji vjerno prate svaki njezin korak.

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije