koncert za Akija

VIDEO Dino Jelusić objavio snimku iz zagrebačke Arene: 'Mnogi ovo neće razumjeti, ali ni ne moraju'

Zagreb: Cibona i Crvena Zvezda igraju 23. kolo ABA Lige
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
29.03.2022.
u 20:15

Nakon nastupa glazbeni gosti iskazivali su svoje oduševljenje koncertom, a svojim se pratiteljima s nekoliko objava javio i mladi glazbenik i pjevač grupe Whitesnake, Dino Jelusić.

Više od 15 tisuća obožavatelja Parnog valjka protekle subote uživalo je u koncertu posvećenom prerano preminulom Akiju Rahimovskom (67) u zagrebačkoj Areni. Bila je to večer prepuna emocija, a dečkima iz Parnog valjka na pozornici su se pridružili i brojni gosti među kojima su bili i Gibonni, Nina Badrić, Davor Gobac, Kristijan Rahimovski, Nermin Puškar, Filip Rudan i Dino Jelusić. Upravo je potonju trojicu Večernjakov glazbeni kritičar Hrvoje Horvat svrstao među potencijalne Akijeve nasljednike, no što će biti s bendom dalje za sada nitko sa sigurnošću ne zna.

Nakon nastupa glazbeni gosti iskazivali su svoje oduševljenje koncertom, a svojim se pratiteljima s nekoliko objava javio i mladi glazbenik i pjevač grupe Whitesnake, Dino Jelusić.

- Zadnji post, obećajem. Samo hoću da svi vide što se dogodilo u subotu. Mnogi neće razumjeti, ali ni ne moraju, zato svi imamo drukčije poslove i karijere. Život se sastoji od trenutaka. Ovo je bio jedan od onih koje sam skrinshotao i koji su se ugravirali - napisao je Dino uz snimku na kojoj dupkom puna Arena odaje počast Akiju uz njegove najveće hitove.

Ispod objave odmah su uslijedili komentari brojnih pratitelja. - Ovo je što je svima nama značio Aki, tako da, hvala Vama, dragi Dino, na svakom postu i atmosferi koju nam prenosite u njima sa ovog koncerta - poručila mu je jedna od pratiteljica. "Trnci od glave do pete, genijalan si", "Bilo je nestvarno",  "Sve pjesme izveo si vrhunski. Treba podijeliti videe, emocije... Nadam se da nije zadnji post", zaključila je jedna od Dininih, ali i Akijevih obožavateljica.

26.03.2022., Zagreb, Arena Zagreb - Koncert Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reci…Aki". Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

VIDEO Will Smith se ispričao Chris Rocku: 'Moje je ponašanje neprihvatljivo, sramim se'

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
01:08 30.03.2022.

Pjevac grupe Whitesnake je David Coverdale. Jelusic je klavijaturist i prateci vokal, kao doduse i cijela grupa osim bubnjara

Avatar najbolji13
najbolji13
07:32 30.03.2022.

Tko si ti?neki klinac kojem tata radi na tv ili tako nesto koji zna jedva stisnuti c dur!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije