Joost Klein

VIDEO Diskvalificirani Nizozemac s Eurovizije ima veliki razlog za slavlje! Ovo nitko nije očekivao

Foto: Reuters
1/8
15.07.2024.
u 19:30

Joost Klein ima veliki razlog za slavlje! Naime, snimio je pjesmu s Käärijom, najvećim favoritom prošlogodišnje Eurovizije po broju glasova publike. Imaju novi hit - TRAFIK!

Ovogodišnji predstavnik Nizozemske na Euroviziji, Joost Klein iako je prvi u povijesti ove glazbene manifestacije diskvalificiran natjecatelj, definitivno je jedan od najintrigantnijih i zanimljivijih... Upravo je zbog toga i postao iznimno popularan među obožavateljima Eurovizije, a njegova se pjesma "Europapa" poslušala čak 45 milijuna puta. Joost je sada objavio i pjesmu s prošlogodišnjim drugoplasiranim Käärijom, a koji je predstavljao Finsku na Euroviziji. 

Pjesma se zove "TRAFIK!", a u dva dana je prikupila više od 600.000 pregleda. Pjesmu su izveli na engleskom, finskom i nizozemskom jeziku. "TRAFIK!" je oduševila njihove obožavatelje. "Pravi pobjednici Eurosonga", "Zamislite da Käärijä i Joost zajedno sudjeluju na Eurosongu 2025. Obojica imaju nekog nedovršenog posla", "Ovi dečki ne trebaju Eurosong da bi ispisali povijest, to je sigurno", "Joost i Käärijä su duo iz snova", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Ovogodišnja Eurovizija oborila rekord gledanosti, evo koliko ljudi je pratilo spektakl

1/21

 

Ovaj dvojac je nekoliko puta zajedno nastupa, a poznaju se i prije ovogodišnje Eurovizije. Već su nekoliko puta objavili i zajedničke videe na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije