MORSKE RADOSTI

VIDEO Domenica snimkom iz mora oduševila fanove: 'Prelijepa sirena'

Foto: Instagram
1/18
30.08.2024.
u 23:15

Lijepa Korčulanka na sebe je stavila masku i peraje te se zaputila u obilazak morskog svijeta, pri čemu je uspjela zabilježiti različite vrste riba, ali i zalazak sunca.

Prelijepa domaća pjevačica Domenica Žuvela ljeto provodi na svojoj Korčuli. U najnovijoj objavi na Instagramu podijelila je video u kojem je pokazala kako uživa u morskim radostima. Ova 31-godišnja plavuša odrasla je u Veloj Luci, a jedan od mnogobrojnih hobija joj je ronjenje. Sada je svojim pratiteljima omogućila priliku da vide kako istraživanje podmorja izgleda iz prve ruke. Stavila je masku i peraje te se zaputila u obilazak morskog svijeta, pri čemu je uspjela zabilježiti različite vrste riba, ali i zalazak sunca. 

-A(more) - stavila je u opis objave i priložila emotikon srca, a njenim fanovima posebno se svidio izbor glazbe: - "Odlična glazbena podloga...", "Uzimaš mi snove", "Lijepa li si Domenica", "Krasno", "Kao vila", "Top", "Smiraj, prekrasnoća", "Prelijepa sirena" - nizali su komplmente na račun zgodne Korčulanke, čiji video možete pogledati na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Podsjetimo, Domenica je nedavno s fanovima podijelila svoj zanimljiv hobi. Naime, na društvenoj je mreži Instagram objavila je torbu koju je, ni manje ni više, nego sama izradila. Riječ je o heklanoj torbi ljubičaste boje, zapravo savršenoj za ljetne dane. - Zaboravila sam vam podijeliti što sam napravila - napisala je Velolučanka na Instagramu uz emotikone sa suzama u očima koji daju naslutitit da je presretna te ponosna na svoj rad. 

VEZANI ČLANCI:

Ova ljepotica heklanjem se počela baviti za vrijeme pandemije koronavirusa, zapravo kada su svi tražili neku zanimaciju kako bi se olakšali boravak kod kuće, a sada je to isto nastavila raditi sa svojim prijateljicama.

- Moja kuma Klara me nekako uvela u taj svijet pa smo nas dvije zajedno preko videopoziva heklale. Do sada sam uglavnom heklala zimske vunene marame i kape za božićne poklone obitelji i prijateljima, a sada sam se prebacila na ljetne torbe i topiće. Već sam napravila nekoliko različitih modela i veličina koje ću iskoristiti u ovim ljetnim mjesecima. Kako sam svoj rad podijelila na društvenim mrežama, dobila sam toliko upita da sam pozitivno iznenađena - istaknula je Domenica za Gloriju, a slična je videa vidjela i na društvenoj mreži TikTok koji je, kako kaže, napresušan izvor inspiracije. 

GALERIJA: Domenica Žuvela o trudnoći prijateljice Hane Huljić Grašo: 'Vrištala sam od sreće, imala sam predosjećaj'

1/10

- U današnje doba interneta možeš puno toga naučiti gledajući videe, iako je iskustvo najvažnije. Svakom novom izradom postaješ sve bolji i brži, kao u svemu. Bitno je pronaći kroj, slično kao i kod šivanja, a onda samo pratiš šablonu i koristiš već poznate tehnike - objasnila je Dalmatinka.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije