NA LUKSUZNOM ODMORU

VIDEO Influencericu Elu Jerković ugrizao morski pas: 'Vidjeli smo krvavu ruku i vrištali'

14.10.2024.
u 18:10

Splićanka se u društvu prijatelja zaputila na Maldive, gdje se odvažila na ronjenje s morskim psima. Međutim, u jednom trenutku dogodio se neočekivani incident.

Splitska influencerica Ela Jerković (28) posljednjih nekoliko dana provodi s prijateljima na luksuznom odmoru na Maldivima. Veselo društvo odlučilo je iskoristiti sve blagodati ove egzotične destinacije, među kojima je i plivanje s tamošnjim morskim psima. Elina prijateljica Nera Nikolić na svom je TikTok profilu podijelila video u kojem otkriva kako je 28-godišnju Splićanku za vrijeme ronjenja ugrizao jedan od morskih pasa. Cijeli incident detaljno je ispričala. 

- Vrijeme za priču kako se dogodio napad morskog psa. Krenuli smo na jedan od najzanimljivijih izleta na našem putovanju pa da vam nalo opišem iskustvo. Ovi morski psi oko nas su 'Nurse Sharks' koji inače ne napadaju ljude i hrane se ribom, lignjama i slično - započela je priču Nera pa nastavila: - Dobili smo i striktne upute kako se ponašati, kao na primjer da ne smijemo gurati prstiće prema njihovim ustima ili ih provocirati. E sada, mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao neko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i nažalost, dogodilo se ovo - kamera prikazuje ugriz na ruci Ele Jerković.

@nera_nikolic Replying to @lenka🍓 ♬ Lepotica i zver - Dabi Man

Nikolić objašnjava: - Djevojka koju je ugrizao morski pas nije osjetila ugriz u moru nego kada se počela penjati na brod vidjeli smo krvavu ruku i njezina reakcija je bila: "Samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo", dok smo mi ostali svi vrištali jer mene bi sigurno srce izdalo - kazala je Nera i dodala kako se nakon Ele više nitko nije usudio ući u more.

VEZANI ČLANCI:

U komentarima na video javili su se pratitelji s različitim reakcijama: "Eh baš nju, ta je hodajući problem", "Ništa čudno za Elu", "Stvarno nisu opasni za ljude. Pa da, ugriz je od mace", "Ne bih se usudio ja", "Ajmeee", "Jel boli?", "Ne treba uznemiravati morske stanovnike u njihovoj kući" - pisali su.

Podsjetimo, prije tri godine Ela je na svom Instagramu, na kojem je prati 630 tisuća ljudi, i putem YouTube kanala objavila da je završila na hitnoj. Naime, Ela se dva dana zabavljala na Zrću, a onda je zbog snažne boli u trbuhu završila na infuziji. 

GALERIJA: Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

1/32

- U sedam ujutro me probudila najjača bol koju možete zamisliti, pa je moj dečko zvao hitnu - kazala je Jerković u videu. Dodaje i da noć ranije nije tulumarila, već je išla ranije u krevet, jer je htjela ići na bungee jumping. Naglasila je i da nije konzumirala alkohol.

Kazala je i da joj nije jasno od čega je bol mogla nastati, tako da je uzrok još uvijek nepoznat. - Obećala sam da ću skočiti, ali ne mogu ni hodati normalno, kamoli skakati. Voljela bi skočiti pa da budem sretna i euforična, a ne da umirem - rekla je.

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
18:18 14.10.2024.

dobro je i prošla, ne da Bog da je onu zmiju sa ruke na vrat tetovirala. nesmin ni pomisliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije