Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko druženje

VIDEO Janica Kostelić u šetnji Jarunom s bebom i starijim sinom Oskarom

Foto: Igor Šoban/Pixsell
1/9
03.11.2023.
u 12:52

Naša proslavljena skijašica rodila je svoje drugo dijete u rujnu i još nije otkrila spol ni ime prinove

Našu proslavljenu skijašicu Janicu Kostelić fotoreporteri agencije Pixsell snimili su ovog tjedna u šetnji Jarunom. U sportskom izdanju Janica je gurala kolica u kojoj je njezino mlađe dijete, čiji identitet, od srpnja, kada je rodila, nije otkrivala javnosti. Uz Janicu se na biciklu vozio njezin stariji sin Oskar koji ima četiri godine.

Janica Kostelić (42) rodila je svoje drugo dijete u rujnu, a tu je vijest Storyju tada potvrdio njezin brat Ivica Kostelić. Zahvalio je na čestitkama, ali nije htio medijima otkrivati nikakve detalja o porodu ni o Janici i bebi. Da je naša proslavljena skijašica drugi put trudna, javnost je doznala ovog srpnja, a Janica je i ovaj put, kao i kod prve trudnoće, odlučila taj dio svoje privatnosti zadržati podalje od javnosti. Ovo ljeto provela je sa sinčićem Oskarom i partnerom te su se odmarali na otocima Braču i Hvaru. Javnosti nikada nije otkrila identitet svog partnera i oca svoje djece i nakon što je 2019. godine rodila Oskara povukla se iz javnosti. 

Nikada nije krila da su joj djeca velika želja, pogotovo kada je dobila prvog nećaka, a za sina svoga brata i također bivšeg skijaša Ivice, posebno je vezana. – Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo upola onakva kakva je bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta – rekla je prije 10 godina, povukla se iz javnosti te jedno vrijeme obavljala funkciju tajnice državnog ureda za sport. Prvi put o sinu je progovorila 2020. godine tijekom gostovanja na HRT-u i tada je rekla kako maleni, koji je tada imao godinu i dva mjeseca, još nije stao na skije i dodala je da ima vremena za to. 

– Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – izjavila je Janica i dodala da se super snalazi kao mama. Za Janičinu prvu trudnoću doznalo se krajem listopada 2018. godine, a Oskar je na svijet stigao carskim rezom 1. siječnja 2019. godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

VIDEO Mia Dimšić otkrila što misli o Aleksandri Prijović i pokazala talent koji će oduševiti fanove

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
13:28 03.11.2023.

Bravo Janice! Vidiš da se privatni život može očuvati, kad se hoće! Lešinari ne znaju ni spol ni ime bebe 😁 ... zato znam da svi oni koji clendraju o "nepoštivanju privatnosti" lažu.

ZA
zagabria3
13:48 03.11.2023.

Nek je sa srećom njoj i obitelji

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:43 03.11.2023.

Jako draga osoba. Sve najbolje hrvatska kraljice! 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije