Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiv

Sjećate se Brendona iz Big brothera? Izgled je sasvim promijenio estetskim zahvatima

Beograd: Nirmal, Lester i Nikola u finalu Big Brothera, ispala Antonija
Foto: STR-5687/PIXSELL
1/11
03.11.2023.
u 07:45

Kada je bio natjecatelj u ovom showu ovaj 37-godišnjak Branislav Radonić Brendon pažnju je privlačio svojim ponašanjem, a kada je postao sudionik srpskog reality showa "Zadruga" pažnju javnosti je privukao zbog svog izgleda

Tijekom brojnih sezona reality showa "Big brothera" kroz ovaj show su prošli brojni zanimljivi i osebujni natjecatelji. Gledatelji se sjećaju i Branislava Radonića Brendona koji je svojim ponašanjem i ekscentričnim ispadima bio jedan od zanimljivijih sudionika sezone koja se na RTL-u prikazivala 2011. godine i svi su ga zapamtili po rečenici koju je ponavljao većini svojih ukućana, a koja je glasila: 'Nebitan si, smaraš'.

Kada je bio natjecatelj u ovom showu ovaj 37-godišnjak pažnju je privlačio svojim ponašanjem, a kada je postao sudionik srpskog reality showa "Zadruga" pažnju javnosti je privukao zbog svog izgleda. Naime, dok je bio u "Big brotheru" nije još otkrio estetske operacije i zahvate kojima je zadnjih godina drastično promijenio svoj izgled. Tijekom sudjelovanja u popularnoj "Zadruzi" tijekom više sezona je pokazao brojne promjene imidža i imao je faze kada je bio u formi i kada se borio s viškom kilograma, a tijekom tih faza pokazao je i koje je sve promjene napravio na svom licu i tijelu zahvaljujući odlascima kod estetskih kirurga. Lice mu se toliko promijenilo da je u jednoj objavi na Instagramu sam priznao kako mu je lice upropašteno.

VEZANI ČLANCI

 

 

- Svi doktori koji su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika, koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram, i možda YouTube i krećem sa svojom javnom osvetom, doktorima koji nemaju pojma što je estetika - napisao je Brendo jednom. Koliko je poznato Brendon je bio na estetskim zahvatima kojima je napravio korekciju nosa, zategnuo je lice te je povećao usne.

Na svom Instagram profilu često je objavljivao na kakve je sve estetske zahvate išao pa se tako pohvalio i kako je bio na tretmanu krvnom plazmom kojim je pomladio lice i taj tretman je jedan od omiljenih kod svjetski poznatih zvijezda kao što su Kim Kardashian i njezine sestre. Poslije sudjelovanja u "Big brotheru" Brendon je sudjelovao u brojnim reality showovima pa je osim u showu "Zadruga" bio i natjecatelj "Parova" i "Maldiva". Kao natjecatelj u ovim showovima bio je sklon svađama i nije štedio kritike ostale natjecatelje i bio je bezobrazan prema njima, a otvorio je i svoj kanal na YouTubeu kako bi komentirao natjecatelje "Zadruge". 

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije