na instagramu

VIDEO Javila se uplakana Nives Celzijus i poručila: 'Mama dok gleda svoje najdraže'

Foto: Instagram
1/14
25.08.2024.
u 22:00

Nives je podijelila video u kojem plače i gleda u mobitel. Pored je poručila: "Mama dok gleda svoje najdraže - MAČKE!". Uz to upitala je i pratitelje zvuči li im to poznato.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus posljednjih tjedana nalazi se na odmoru te ne prestaje svoje obožavatelje oduševljavati izazovnim ljetnim izdanjima, a ovoga puta podijelila je nešto drugačiji video. Nives je podijelila video u kojem plače i gleda u mobitel. Pored je poručila: "Mama dok gleda svoje najdraže - MAČKE!". Uz to upitala je i pratitelje zvuči li im to poznato. 

Zgodna Nives prije nekoliko se fotografirala na rubu bazena jedne kuće za odmor i proslave, a najnoviji prizori nisu nikoga ostavili ravnodušnim. Naime, Celzijus na sebi nosi ružičasti bikini koji ističe njezinu zavidnu figuru, pri čemu je odabirom poze odlučila još jednom pokazati tetovažu koju je radila ranije ove godine. U opisu fotografije poručila je: - Poljubi me u celulit - i još jednom ponosno istaknula svoje nesavršenosti, dok su je pratitelji u komentarima obasipali komplimentima, od kojih su neki bili posebno inspirativni.

- "Tebe su protjerale ljubomorne boginje s Olimpa zato što je Zeus pao pred tvojom nogom", "Neka vide kako izgleda rasna žena", "Slabo bi se naljubio, nemaš ga baš nešto", "Ma top", "Što starija, to bolja", Žena bez celulita nije žena", "Nemaš se čega sramiti" - samo su neki od mnogobrojnih pohvala na račun Nivesinog izgleda. Podršku joj je pružila i njezina kćerkica Taisha, koja je napisala "Lijepa mami" i priložila emotikon sa srcima.

Nives je zatim putem Instagram storija objavila još jednu fotografiju, ovaj put iz bazena, te uz nju napisala: - Doskočila sam problematici oko celulita i uskočila u vodu. Uživajte u neobrađenim fotkama bez celulita - pohvalila se izgledom glumica koja u bazenu kraj sebe ima velikog ružičastog flamingosa na napuhavanje. 

 

Nedavno influencerica se javila iz Zadra. Nives je pozirala u izazovnom ljetnom izdanju te pokazala kako uživa. Zelena mini haljina s dubokim dekolteom pokazivala je i dijelove kupaćeg kostima kojeg je nosila ispod, a Celzijus nije propustila pozirati pored mora. Tijekom šetnje naglašavala je svoje obline te istaknula vitku figuru i dugu kosu, kao i predivni osmjeh. "Savršeno, prelijepo tijelo, prelijepa si", "Lipote", pisali su joj pratitelji. 

Inače, Nives već neko vrijeme uživa u odmoru, a u jednoj od nedavnih objava na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda u badiću, no mnoge je zaintrigirao status koji je objavila uz fotku. "Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna... I sebi savršena!" napisala je Celzijus uz zavodljivu fotografiju. Mnogi su joj pisali da izgleda odlično te su se nizali komentari pratitelja od kojih su samo neki: 'Seks bomba', 'Najljepša', 'Prezgodna'...

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kruppe
Kruppe
22:23 25.08.2024.

Gospode! Vidi! Siđi! Potuci!

DU
Deleted user
22:20 25.08.2024.

Nacija je u transu... Epohalna objava koja će uzdrmati i kraljevski par u britaniji. U rangu je kvantne fizike. Pred nama su godine i desetlječa da shvatimo što se upravo dogodilo.

SK
skupiduša
23:51 25.08.2024.

Koja glupost!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije