Marko Šapit

VIDEO Komentator HRT-a pokazao kako izgleda jedan njegov dan na Euru: 'Evo te čuvene...'

Foto: HRT
1/8
09.07.2024.
u 19:30

Omiljeni komentator HRT-a Marko Šapit pokazao je kako izgleda jedan njegov dan na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj

Sportski komentator Marko Šapit, inače voditelj projekta Euro 2024. bio je omiljeno televizijsko lice dok smo pratili nastupe hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Jednako energično navijali su i gledatelji ispred televizijskih ekrana, kao i Marko u svojoj komentatorskoj kabini na stadionima. 

HRT je na društvenim mrežama objavio video u kojem je pokazao kako zapravo izgleda jedan radni dan njihove zvijezde od buđenja, doručka u hotelu i prve kavice pa sve do vožnje i dolaska na stadion. - Dug i zanimljiv dan... Evo kako izgleda ta čuvena priprema - kaže Marko u videu. Ispred njega je bilježnica s hrpom gusto ispisanih bilješki po danima. U hotel se vraća po mrklom mraku, kasno navečer, a na spavanje se ne ide prije barem dva sata ujutro. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/4

 

- Ja sam uvijek htio biti vojni pilot, ali rekli su mi da ne stanem u avion pa sam se prebacio na ovo - izjavio je svojedobno Šapit za HRT pa objasnio kako se nosi s kritikama: - Svaku kritiku spreman sam prihvatiti, posebno ako nešto pogriješim, a i to se zna dogoditi. Jedino kad se koriste nekakvi glupi izrazi, a ima nažalost i toga, to zbilja nema smisla. Ovo je ipak samo posao, samo sport, trebaju biti neka zabava i uživanje - dodao je za kraj. 

 

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije