kumovi

VIDEO Luka Modrić i Mateo Kovačić pokazali svoje vještine u kuhinji i pripremili specijalitet

Foto: Instagram screenshot
1/8
07.07.2024.
u 11:03

Dobro raspoloženi reprezentativci ukrstili su kuhače s chefom Antom Bjelančićem, a taj trenutak je ovjekovječen videozapisom objavljenim na Instagram stranici restorana Gastro Mare.

Hrvatski nogometni reprezentativci, Luka Modrić (38) i Mateo Kovačić (30), odmor od Europskog prvenstva odlučili su potražiti na Jadranu. Osim na terenu, Modrić i Kovačić veoma su bliski i van njega, što dokazuje najnoviji video objavljen na društvenim mrežama. Naime, nogometaši su stigli na otok Pelješac i pritom posjetili popularni restoran Gastro Mare u Kobašu, piše Dubrovački vjesnik.  

Tamo su se družili s uglednim chefom Antom Bjelančićem, među gurmanima poznatim pod nadimkom 'Bjelko'. Dobro raspoloženi reprezentativci ukrstili su kuhače s kuharskim majstorom, a taj trenutak je ovjekovječen videozapisom objavljenim na Instagram stranici restorana. Na njemu možemo vidjeti nasmijani trio u pripremi riblje juhe. Simpatični chef pritom se obratio još jednom nogometašu, Davidu Beckhamu, koji je u rujnu prošle godine također posjetio ovu lokaciju i kuhao s Bjelančiće. - David, moraš ovo vidjeti. Sljedeći put kad dođeš, pripremaš ovo za nas. Mateo i Luka, od sad kuham samo s vama dvojicom, jer ova juha koju pripremamo je fenomenalna - nakon čega ga je Luka upitao - Je li David kuhao s tobom? - na što je Ante odgovorio: - Da, ali škarpinu, a ovo je puno bolja riba - našalili su se da su obavili bolji posao od Engleza.

U komentarima na video javili su se brojni fanovi: "Napokon vidim Modrića sretnog i nasmijanog", "Zasluženi odmor za naše legende", "Naši dečki", "Chef Lukita", "Bjelko, ti si kralj" - samo su neki od pozitivnih komentara na objavu koja je u kratko vrijeme privukla veliku pažnju i skupila preko 3 tisuće lajkova. Za kraj se popularni dvojac fotografirao s osobljem objekta.

VEZANI ČLANCI:

Mateo i Luka prije tri su godine svoje prijateljstvo okrunili i kumstvom, kad je Kovačić odabrao Modrića za krsnog kuma njegovom sinu Ivanu. Krštenje se odvilo u Hrvatskoj, no nije poznato gdje točno. Tek se zna da je bilo uz more, dakle, na Jadranu. Luka se pridružio obredu sa suprugom Vanjom i uveličao ceremoniju. 

Podsjetimo, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije inače godišnje odmore uglavnom voli provoditi ploveći Jadranom i uživanju u hrvatskim otocima. Neko vrijeme provodi u Kožinu koje se nalazi u okolici Zadra gdje je Modrić i odrastao. Sa suprugom Vanjom i djecom opušta se na plaži i puni baterije za svaku napornu sezonu.

GALERIJA: FOTO Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

1/19

Prošle su se godine pojavila i prve fotografije Modrićeve luksuzne kuće u elitnom zadarskom naselju Kožino, a osim vile u madridskom predgrađu La Moraleja, također, u Hrvatskoj posjeduje vrijednu nekretninu. Ako se prisjetimo prošle je godine hrvatski kapetan na kratko stigao i do otoka Hvara gdje je kušao delicije iz jednog uglednog restorana, a hrvatski kapetan Luka Modrić uživao je i u blizini Dubrovnika gdje je isplovio na luksuznoj jahti čiji najam košta čak 160 tisuća eura po tjednu.

Riječ je o modelu Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti do 10 osoba u pet soba, a trenutačno se ne mogu kupiti niti postoje slobodni termini za iznajmljivanje, pisali smo ranije. Također, Modrić je obožavateljima na Instagramu pokazao kako izgleda dan na velebnom plovilu. Objavio je fotografiju kako usidren u uvali igra popularnu kartašku igru trešetu dok sluša Oliverov evergreen 'Ča je život vengo fantažija'.

VIDEO: Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji, a pripijenom haljinom istaknula savršenu figuru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije