ZVIJEZDA JE ROĐENA

VIDEO Maja Šuput nije mogla vjerovati što je maleni Bloom izveo kada se popeo na pozornicu u Zanzibaru

Foto: Instagram
1/12
28.10.2024.
u 13:27

"Nakon toga samo mi je rekao: 'Svi su mi pljeskali'. Eto, pala i prva mini gaža", napisala je pjevačica uz video u kojem njezin sin pjeva

Pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput s obitelji zadnjih dana odmara se u Africi odakle svojim obožavateljima, kojih je samo na Instagramu više od pola milijuna, šalje razglednice u obliku fotografija i videa koje objavljuje na mrežama i pokazuje koliko uživa u ovom odmoru. Najveća zvijezda njezinih objava maleni je Bloom, a novi video koji je Maja objavila oduševio je njezine pratitelje. 

"I tako je on jučer nakon večere ustao, otišao do benda i, dok sam krenula za njim, već je sjedio na pozornici i usred Tanzanije otpjevao s njima na svahiliju tradicionalnu pjesmu Jambo Bwana. Nakon toga mi je samo rekao: 'Svi su mi pljeskali'. Eto, pala i prva mini gaža", napisala je pjevačica uz video u kojem njezin sin pjeva. Uslijedili su brojni komentari, a malenog Blooma i njegove vokalne sposobnosti pohvalila je i Martina Tomčić Moskaljov, koja s Majom sjedi u žiriju "Supertalenta".

VEZANI ČLANCI

Obitelj je sada u Zanzibaru, a prije toga uživali su u luksuznom hotelu Four Seasons Safari Lodge Serengeti koji se nalazi unutar nacionalnog parka Serengeti u Tanzaniji. Ovaj hotel svojim gostima nudi različite vrsta smještaja, od luksuznih soba do vila. Cijene noćenja u sobama veličine 55 m² kreće se od 1350 eura do 1600 eura, a cijena za noćenje u apartmanima čija je veličina 88 m² kreće se od 2000 do 2200 eura. Najskuplje je noćenje u vilama, gdje se noćenje kreće od 6000 do više od 11 tisuća eura, piše na službenim stranicama hotela Four Seasons Safari Lodge Serengeti. 

1/25

Istaknuto je i kako sve cijene u Lodgeu uključuju tri obroka dnevno, pića (uključujući domaća vina, lokalna piva i žestoka pića). Smještaj i obroci su besplatni za djecu do 10 godina ako dijele sobu s odraslom osobom. Cijene ne uključuju naknade za Nacionalni park Serengeti. Pjevačica je podijelila i fotografije i videa s večere na kojoj je sa suprugom i sinom uživala u samoj divljini ovog nacionalnog parka, a ranije je objavila i kako su se proveli na safariju, u čemu je posebno guštao trogodišnji Bloom.

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
14:41 28.10.2024.

Dala sinu ime Bloom. Engleski za "Pupoljak" ili "Cvjetic". Maloga ce druga djeca unistiti u skoli... Da je zensko, jos jos...ali zvati sina "Bloom" je malogradjanski idiotizam... Zao mi je malog.

VA
VanjaPlank
13:33 28.10.2024.

Medijsko prostituiranje djeteta. Šta kaže pravobraniteljica ?! Ništa nismo čuli ni a ni be

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije