U ŠIBENIKU

VIDEO Mile Kekin pao s pozornice pa se našalio na svoj račun: 'Stage se sam micao'

Beograd: Koncert Mile Kekina i benda u mts Dvorani
Foto: A.H./ATAImages
1/9
15.07.2024.
u 20:15

Kekin je skočio sa zvučnika na binu, no u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao naglavačke s pozornice. Jedan od fanova iz publike preskočio je ogradu i potrčao mu u pomoć, a pjevač se brzo ustao i nastavio pjevati.

Mile Kekin više ne nastupa s grupom Hladno pivo, a ovog je vikenda s novim pratećim bendom svirao na regius Festivalu u Šibeniku, u sklopu turneje "Soundtrack na život". Dok je pjevao upravo tu pjesmu dogodila mu se nezgoda, koju je objavio na Instagramu. 

Kekin je skočio sa zvučnika na binu, no u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao naglavačke s pozornice. Jedan od fanova iz publike preskočio je ogradu i potrčao mu u pomoć, a pjevač se brzo ustao i nastavio pjevati. 

"Evo kako se glumi pad s bine", našalio se uz snimku u kojoj je napisao: "Ovo je namjerno", "Stage se sam micao", "Živ sam" i "Sve je to dio soundtracka za život."

Podsjetimo, Mile Kekin igrat će ulogu Mirka Novosela u u igranom filmu ‘Dražen’, producenata Ljube Zdjelarevića i Ivora Šibera iz produkcijske kuće Kinoteka, u režiji Danila Šerbedžije čija se premijera očekuje 22. listopada na Draženov 60. rođendan. Film prati Dražena od dječačkih dana u Zagrebu do odlaska u NBA ligu, a sniman je na autentičnim lokacijama u Šibeniku, Zagrebu, New Jerseyju i New Yorku.

GALERIJA: Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

Beograd: Koncert Mile Kekina i benda u mts Dvorani
1/25

Uskočiti u ulogu legendarnog Mirka Novosela nije bilo nimalo lako iako Kekin već od ranije ima dosta glumačkog iskustva. Pripremao se mjesecima kako bi što bolje prikazao lik i djelo Mirka Novosela na Draženovom putu do uspjeha. „Za početak sam pogledao sve o Mirku Novoselu i Ciboni što sam mogao, sve dokumentarce, snimke i njegova gostovanja u sportskim emisijama. Mirko mi se učinio kao vrlo fokusiran, discipliniran i pragmatičan čovjek, nije pio alkohol, nije bio sklon nekim ekstravagancama. Nije lako tumačiti likove bez nekih većih poroka ali srećom je Mirko imao i svoju temperamentnu stranu.“ – rekao je Kekin i dodao:

“Bilo je vrlo izazovno za čovjeka moje visine glumiti s dvometrašima, ali sam baš uživao, a naročito u sceni kad kao trener objašnjavam nova košarkaška pravila. Filmska ekipa je bila takva da mi je nakon zadnjeg dana snimanja bilo nekako žao što je već završilo. Nemam sumnje da će publika uživati u filmu.“

Inače, osim Šibenika, Kekin i njegov bend uživo će posjetiti ove gradove: 8.8. Pula Kaštel, 17.8. Orahovica, 30.8. Zadar, 14.9. Niš, 1.11. Novi Sad, 2.11. Beograd i 9.11 Zagreb.

VIDEO: Ivana Knoll nastupila na Ultri

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar R2D2
R2D2
20:39 15.07.2024.

Da parafraziram uvaženu profesoricu Anu Horvat Vuković koja je nakon pokušaja ubojstva Donalda Trumpa na svom Facebooku napisala: "Umalo. Više sreće drugi put"

PR
prajdali100
20:39 15.07.2024.

Je li bilo potrebe da dr.Jovana intervenira ?

LL
lijepa_li si
20:49 15.07.2024.

pade mile, što na to kaže psihijatrica kekin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije