Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao princeza

VIDEO Nina Badrić posjetila je susjednu zemlju pa objavila prizore kao iz bajke

Foto: Instagram
1/10
29.06.2024.
u 13:58

Hrvatska pjevačica na sebi je nosila raskošnu haljinu i vrijedan nakit te je šetajući prostorijama sarajevske Gradske vijećnice izgledala kao princeza.

Hrvatska glazbenica Nina Badrić (51) na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s nastupa, ali i predivnih destinacija koje posjeućuje u predahu od pjevanja. Nakon, kako kaže, najljepšeg Dubrovnika glazbena diva se ovaj put pohvalila odlaskom u susjednu zemlju. 

Nina se ovih dana nalazi u Sarajevu, gdje je sinoć pjevala u Gradskoj vijećnici. Prvo je trenutke s nastupa podijelila u Instagram pričama, a zatim na naslovnici objavila videozapis u kojem šeće hodnicima jednog od najraskošnijig sarajevskih zdanja. Na sebi je poput kakve princeze nosila predivnu crnu večernju haljinu s poluotvorenim leđima, koja u kombinaciji s romantičnim ambijentom stvara prizore kao iz bajke. - Sarajevo je uvijek dobra ideja - napisala je Zagrepčanka u opisu objave koja nikoga od njezinih pratitelja nije ostavila ravnodušnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- "Ikona", "Sarajevo te uvijek voli", "Predivna", "Božanstvena", "Obožavam ovu ženu", "Jako elegantno", "Zauvijek šik", "Predivna, a tek ovaj detalj sa srcem" - samo se nižu komplimenti na račun 51-godišnje Badrić. Dan nakon nastupa Nina je iskoristila za uživanje u poznatom sarajevskom bureku. Pritom je objavila kadrove od kojih rastu zazubice i napisala: - Jer ona to zaslužuje - poručila je sama sebi jedna od naših najtrofejnijih glazbenica.  

VEZANI ČLANCI:

 

 

Podsjetimo, pjevačica je često na meti kradljivaca identiteta na društvenim mrežama i svoje pratitelje redovito upozorava da ne nasjedaju na poruke koje im dolaze s tih profila. Prije tjedan dana je upozorila na novi lažni profil i objavila je poruku koja joj je stigla s tog profila. U poruci osoba koja je ukrala njezin identitet piše kako joj je Badrić najdraža slavna osoba i piše kako joj je žao što mora iskoristiti identitet pjevačice u molbama za pomoć.

- Znam da je loše, ali molim vas ako mi možete dopustiti da dobijem 20 tisuća dolara pomoću vašeg identiteta - piše u poruci koju je Nina objavila na svom Instagram storyju i upozorila pratitelje: Molim vas ne posuđujte novac i pazite s kim komunicirate. Molim vas da blokirate i ovaj profil. Slična situacija dogodila joj se i nedavno kada se na Instagramu pojavio još jedan u nizu lažnih profila s njezinim imenom i prezimenom te s nekoliko objavljenih fotografija. Tada je Nina objavila i poruke s tog lažnog profila.

GALERIJA: Nina Badrić bila je u Međugorju s mamom koju ne viđamo često, objavila fotografije

1/18

- Zdravo, divni obožavatelju, hvala na beskrajnoj brizi i podršci. Puse od mene - pisalo je u poruci, a Nina je upozorila da iza tog profila ne stoji ona, već je riječ o lažnom profilu.  - Ne nasjedajte na lažne profile. Ovo je fake i prijavite svaki takav profil. Hvala - napisala je na Instagram storyju.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:44 29.06.2024.

Kamo sreće da tamo i ostane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije