Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo pronađeno u stanu

Ubijena žena u Sarajevu: Uhićeni suprug, svekrva i još jedan muškarac

Sarajevo: Policijski očevid u kući gdje su pronađena tri tijela
Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija
29.06.2024.
u 11:57

Uhićene osobe imaju 36, 76 i 67 godina, a žrtva je imala 38

Mlađa žena ubijena je u Sarajevu, a tri su osobe uhićene zbog sumnje da su počinili taj zločin ili su ga pokušali prikriti, potvrdili su u subotu iz sarajevske policije. Novi slučaj koji prema dostupnim informacijama spada u kategoriju femicida, a koji su sve češći u toj zemlji, otkriven je kada je policija u stanu u Novom Sarajevu ranije ovog tjedna pronašla beživotno tijelo 38-godišnjakinje.

Tijelo je pronađeno nakon što su članovi obitelji policiji prijavili da danima ne uspijevaju kontaktirati ženu. Preliminarnom istragom utvrđeno je kako je ona ubijena, a zbog sumnje da su počinili taj zločin privedeni su suprug ubijene i njegova majka. Još jedan muškarac uhićen je pod sumnjom da je znao za zločin, a nije ga prijavio te je ubojici i njegovoj majci pomogao u skrivanju. 

"Policajci su uhitili 36-godišnjeg G.R. zbog kaznenog djela ubojstva i 76-godišnju L.R. zbog kaznenog djela suučesništva u ubojstvu te 67-godišnjeg L.J. zbog kaznenih djela neprijavljivanja kaznenog djela ili počinitelja i pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela na štetu 38-godišnje N.R. iz Sarajeva", naveli su iz policije.

GALERIJA Dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu

Sarajevo: Policijski očevid u kući gdje su pronađena tri tijela
1/12

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije