Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

VIDEO Nives Celzijus otkrila s kojim muškarcem su je povezivali: Iskreno, nisam ni znala da on ima brata

16.05.2024.
u 20:01

Izrecitirala je stihove svoje najnovije pjesme "pila" za koju je sama napisala tekst i stihove, prisjetila se trnovitog puta do uspjeha, osporavanja njezinih knjiga, ali i najgorih tračeva koje je o sebi čula ili čitala

Gošća ovotjedne emisije "U povjerenju by Neven Ciganović" bila je pjevačica, spisateljica, glumica i influencerica Nives Celzijus (42). S Nevenom ju veže dugogodišnje prijateljstvo pa mu je iskreno priznala da pozive za gostovanja u podcastima najčešće odbija, ali njegov je poziv prihvatila. Odala je zbog čega ju iznenadi kad joj netko kaže: Nives Zeljković, što je njezino djevojačko prezime, iako ju više ljudi poznaje kao Nives Celzijus.  Izrecitirala je stihove svoje najnovije pjesme "pila" za koju je sama napisala tekst i stihove, prisjetila se trnovitog puta do uspjeha, osporavanja njezinih knjiga, ali i najgorih tračeva koje je o sebi čula ili čitala.

 

VIDEO Nives Celzijus u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović"

 

 

Jedan je bio da je u vezi s bratom Zdravka Čolića, za kojeg dotad nije ni znala da ima brata, a nikada ga nije upoznala. Iskreno je rekla da se rado okrene za lijepim ženama, da joj sjajno izgleda Lidija Bačić te zašto je svojevremeno rekla da joj je najzgodniji političar Davor Bernardić, iako nije njezin tip. Govorila je o bivšem suprugu Dini Drpiću, njihovoj djeci, ali i kako se bori s vlastitom socijalnom anksioznošću.

 

Galerija: Zagrepčani emotivnim dočekom pozdravili Baby Lasagnu

1/113

 

:

Komentara 3

Avatar JohnnyBravo
JohnnyBravo
12:17 17.05.2024.

Ja bi se povezao sa njom.

OX
oxymoron
21:08 16.05.2024.

I tekst i stihove.

Avatar CUBE
CUBE
09:13 17.05.2024.

Kažu da se orosila kad je čula Rim, tim, dugi dim 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije