Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedopustivo ponašanje

VIDEO Obožavatelj gađao slavnu pjevačicu, a ona mu žestoko uzvratila

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/24
23.04.2024.
u 17:05

Nicki Minaj imala je zanimljiv nastup, a pažnju je privuklo neukusno ponašanje njezina obožavatelja koji ju je narukvicom gađao. Ona mu je na kraju žestoko uzvratila

Nakon glazbenih imena Bebe Rexhe, Drakea, Harryja Stylesa, Lil Nas X-a i drugih poznatih zvijezda, sada se i Nicki Minaj našla na meti jednog očito strastvenog obožavatelja. Slavnu repericu je jedan obožavatelj iz prvih redova na njezinu koncertu pogodio narukvicom, a koncert je održan u Detroitu u sklopu njezine nove svjetske turneje Pink Friday 2.

Nicki je leteći objekt izbjegla jer se odmah sagnula, a onda ga je podignula i bacila nazad svom jačinom u publiku. Koga je pogodila u publici ne zna se, ali se čini kako je ovaj potez obožavatelja pjevačicu poprilično razljutio što se i vidjelo po njezinu izrazu na licu. Djelovala je ljutito dok ju je bacala natrag u gomilu ljudi, a nakratko je prekinula nastup. Ipak, taj je koncert održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice.

Reperica je nastupila i večer nakon incidenta zato što je imala zakazana dva uzastopna nastupa. Čini se kako se danas sve više umjetnika susreće s ovakvim neumjesnim ponašanjem obožavatelja.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/8

 

Pink su posuli pepelom, Drakea i Bebe Rexhu su gađali mobitelom, Harry Styles pogođen je nasumičnim predmetom, Kelsea Ballerini dobila je narukvicom u oko, dok su repera Lil Nas X-a gađali sex igračkom.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije