POSLUŠAJTE ŠTO SU REKLI

VIDEO Baby Lasagna ovo sigurno nije očekivao: Osoblje leta ga iznenadilo posebnom porukom

Foto: Dario Topić
1/13
12.05.2024.
u 11:44

Malo je reći da su pilot i osoblje doista raznježili svojom porukom koju su Marku uputili preko radija prije samog polijetanja

Još jednu, među brojnima, emotivnu čestitku Marko Purišić Baby Lasagna dobio je jutros i od jednog posebnog tima - osoblja leta Croatia Airlinesa koji hrvatsku i slovensku delegaciju, kao i druge putnike, ove nedjelje vodi u Zagreb iz Kopenhagena. Nakon fenomenalnog nastupa na Euroviziji Baby Lasagna osvojio je 2. mjesto u finalu, odmah nakon švicarskog predstavnika Nema, a u Zagrebu će ga na Trgu bana Josipa Jelačića spremno čekaju i obožavatelji.

Malo je reći da su pilot i osoblje doista raznježili svojom porukom koju su Marku uputili preko radija prije samog polijetanja. Oduševljenje osoblja CA nije krilo ni kada je Baby Lasagna stigao u zračnu luku pa su se fotografirali s njim. 

 

- Još jednom bismo htjeli uputiti poseban pozdrav jednom putniku koji je mislio da nema puta nazad, a koji se vraća svom krevetu i svojim mačkama - gospodinu Marku Purišiću - poručio je pilot leta, na što je dobio gromoglasni pljesak putnika.

- Još jednom Marko čestitamo tebi i tvom timu na fantastičnom nastupu na Eurosongu. Stvarno si ne samo ''big boy'' (veliki dečko), nego si ''the biggest'' (najveći), barem u našim srcima! Sretan povratak doma i mijau mijau - poručio je pilot, na što mu je Marko zamjaukao nazad. Za sve koji nisu razumjeli hrvatski, pilot je čestitku odradio u istom tonu i na engleskom jeziku.

>> Markov povratak u Hrvatsku pratite iz minute u minutu na linku

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

HA
Hary3
12:08 12.05.2024.

Bravo piloti, bravo Marko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije