užasne scene

VIDEO Bolesna pjevačica pokazala kako se posljednje dvije godine bori s teškim dijagnozama

Foto: Instagram
1/4
06.06.2024.
u 13:40

Napisala je da su lupus i limfoproliferativni poremećaj sada pod kontrolom i u remisiji. No, dodala je da će obje bolesti imati vjerojatno do kraja svog života. Lupus je autoimuna bolest zbog koje imunitet tijela napada zdrave stanice, a to dovodi do boli, temperature, osipa, oštećenja organa i drugih simptoma.

Pjevačica i glumica Halsey, koja koristi zamjenice ona/oni otkrila je na Instagramu da joj je prije dvije godine dijagnosticiran lupus a onda i rijetki limfoproliferativni poremećaj. Nakon što je izjavila da je spremna podijeliti više o svom zdravlju nakon teškog perioda, Halsey je napisala: "Svi ste bili toliko ljubazni, pa sam odlučila podijeliti više." Napisala je da su lupus i limfoproliferativni poremećaj sada pod kontrolom i u remisiji. No, dodala je da će obje bolesti imati vjerojatno do kraja svog života. Lupus je autoimuna bolest zbog koje imunitet tijela napada zdrave stanice, a to dovodi do boli, temperature, osipa, oštećenja organa i drugih simptoma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Limfoproliferativni poremećaj je kada tijelo nekontrolirano proizvodi limfocite

VEZANI ČLANCI:

– Nakon groznog početka polako je sve došlo pod kontrolu uz pomoć odličnih doktora. Sretna sam što sam živa – rekla je. Podijelila je i kratak video na kojem se vidi kako sjedi i masira noge. Ozbiljno, ozbiljno... kao stara gospođa – izjavila je 29-godišnjakinja. – Rekla sam da ću si dati još dvije godine da budem bolesna.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Nakon tridesete ponovno ću se roditi i neću više biti bolesna nego ću biti jako zgodna i imat ću puno energije i samo ću ponovno proživjeti svoje dvadesete u tridesetima. Na jednom videu koji je objavila nosila je masku i primala nekakvu infuziju, dok je na drugom plakala dok je primala infuziju. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije