NA INSTAGARMU

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio da je završio na operaciji

Na današnji dan rođen je Rade Šerbedžija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
25.10.2024.
u 21:41

Video je snimljen u Šibeniku gdje je njegov sin Danilo Šerbedžija imao premijeru filma o Draženu Petroviću

Glumac Rade Šerbedžija na Instagramu je otkrio da je operirao kuk. Video je snimljen u Šibeniku gdje je njegov sin Danilo Šerbedžija imao premijeru filma o Draženu Petroviću  "Operirao sam kuk prije mjesec dana. Kada sam došao na operaciju 24. rujna u bolnici u Zagrebu, kažem ja svom doktoru: 'Doktore, ja sam zaboravio da ja imam koncert u Beogradu u Domu sindikata', a on mi odgovara: 'Rade, pa vi ćete za mjesec dana doći na koncert bez štake'" - rekao je Šerbedžija u videu pa bacio štaku i nasmijao se. Rade u Beogradu nastupa sutra, 26. listopada. Glumac nam je nedavno otkrio što misli o uratku svog sina. 

- Ja sam se već osvjedočio da je on vrlo vješt i talentiran režiser. Film je sjajan, inteligentan je scenaristički i režiserski odabir da se ide u priču o nepoznatom "o onome o kojem sve znamo". Odjednom vidimo njegovu intimnu priču, borbe sa samim sobom, utakmice sa samim sobom i divno je da taj film počinje od tog dječaka i završava s tim dječakom. I ovo što igra odrasli Dražen je taj dječak, i ti njegovi buntovi u svlačionici, to je sjajna priča i poruka mladima da bilo čime da se bave, ako to mnogo žele, snovi se mogu ostvariti - rekao nam je Rade te dodao da je užasno teško snimiti film o sportskoj legendi koja ima takvo nasljeđe. 

VEZANI ČLANCI:

- Užasno je teško a na kraju je jedino važno je li to uspjelo. A ovdje je, mislim, uspjela ideja producenata, scenarista i redatelja da prikažu Dražena tako jednostavno, tako toplo kao nježnog dječaka.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

Na današnji dan rođen je Rade Šerbedžija
1/21

Komentara 3

Avatar Krabat
Krabat
00:07 26.10.2024.

malo me čudi da na operaciju nije išao u VMA beograd, bre

SA
Satnik1111
23:09 25.10.2024.

A što reći nego fuj.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
23:25 25.10.2024.

Nedaj se Rade hrvatska legendo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije