ŠOKIRALA SE

VIDEO Shakira prekinula koncert, a za sve je kriv neukusan potez obožavatelja: 'To se ne smije!'

Shakira sur le plateau de l'émission "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" à New York
Foto: NBC
1/19
16.09.2024.
u 12:55

Ova situacija izazvala je podijeljene komentare. I dok jedni ističu kako izvođači na pozornici zaslužuju poštovanje i zaštitu privatnosti bez obzira što se radi o javnim osobama, drugi tvrde kako je reakcija pjevačice bila pretjerana i suviše burna te da ne vide ništa pogrešno u ponašanju obožavatelja.

Glazbena zvijezda Shakira ovog vikenda nastupala je u jednom noćnom klubu u Miamiju, no umjesto o pjesmi i plesu ovaj put se najviše priča o jednom drugom, nemilom događaju. Naime, kolumbijska pjevačica odlučila je prekinuti svoj nastup zbog šokantnog poteza obožavatelja. Cijela situacija odvila se za vrijeme izvedbe njezine nove pjesme 'Soltera', kad je nekolicina ljudi iz publike kamere svojih mobilnih uređaja usmjerila ispod suknje zaprepaštene Shakire. 

Pjevačica je u jednom trenutku primjetila što fanovi rade i uputila im prijeteći pogled. S obzirom da ni tada nisu prestali ljutito je primila haljinu s obje ruke, nakon čega iz revolta prestaje s plesom te nekoliko trenutaka kasnije prekida cjelokupni scenski nastup i silazi s pozornice upućujući krivcima posljednji, molećivi pogled. Video incidenta ubrzo je osvanuo na društvenoj mreži YouTube, a neugodne scene možete pogledati na poveznici ispod. 

Ova situacija izazvala je podijeljene komentare. I dok jedni ističu kako izvođači na pozornici zaslužuju poštovanje i zaštitu privatnosti bez obzira što se radi o javnim osobama, drugi tvrde kako je reakcija pjevačice bila pretjerana i suviše burna te da ne vide ništa pogrešno u ponašanju obožavatelja. Inače, Shakiri su na nastupu pratnju činile brazilska pjevačica Anitta i kanadski model Winnie Harlow. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u intervjuu koji je dala za magazin Rolling Stone Shakira je pričala o privatnom životu i promjenama koje su joj se dogodile nakon što je prekinula vezu s bivšom nogometnom zvijezdom Gerardom Piquéom. - Kad izađeš iz dugogodišnje veze, čini ti se kao da su se neke stvari o tebi izgubile usput. Postoje stvari koje promijenite zbog druge osobe ili od njih odustanete. Kad se ta veza prekine, osjećate se kao da ste ostali bez ičega i morate se izliječiti, tražiti sebe i putovati natrag prema središtu sebe - izjavila je Shakira.

Tijekom svoje 11-godišnje veze s Piquéom, Shakira je uglavnom živjela u Barceloni, gdje je on igrao nogomet. Tih se godina, kaže, usredotočila na svoju vezu i odgoj djece, dok su njezin osobni život i karijera bili u drugom planu. - U Barceloni sam stalno nosila trenirku i kosa mi je uvijek bila podignuta u rep - opisala je slavna pjevačica kako joj je život izgledao dok je živjela u Barceloni. Kaže kako je tih godina dok je bila u vezi s Piqueom sebe stavljala u drugi plan i najviše se fokusirala na djecu i njihov odgoj i htjela je da njezina djece gledaju i uče iz njezinih borbi i uspjeha.

GALERIJA: FOTO Ni kiša ga nije zaustavila! Pogledajte kakav spektakl je napravio Baby Lasagna na Šalati

Shakira sur le plateau de l'émission "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" à New York
1/14

- Mislim da su vidjeli svoju mamu kako plače. Mislim da su je vidjeli kako slavi. Vidjeli su je kako se smije i kako neumorno radi. Želim im pokazati da život nije kao u filmovima. Stvari ne ispadaju onako kako želimo i morate se nositi s razočaranjem. To je dio života - istaknula je pjevačica. Pričala je otvoreno i o prekidu s Piqueom i otkrila kakvu je fizičku i emocionalnu bol pretrpjela. - Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio stvaran - iskreno je rekla Shakira. O prekidu i prevari nogometaša kasnije je progovorila i u pjesmama koje je izdala i iako su joj mnogi savjetovali da odustane od toga, ona je odlučila napraviti po svome i dio svoje intime podijeliti s obožavateljima kroz svoje pjesme.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije