ADA ZEIDLER

'Nemam njegov broj telefona': George Clooney ima sestru koja je starija godinu dana od njega, a evo kako izgleda

81st Venice Film Festival
Foto: LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
1/9
16.09.2024.
u 10:57

Ono što je zanimljivo jest da fanovi često kažu kako George i njegova sestra uopće nemaju fizičke sličnosti. Adelija, koju poznanici zovu Ada, na svijet je došla samo godinu dana prije Georgea, u braku spisateljice Nine Bruce Warren i novinara Nicka Clooneya.

Iako je George Clooney na sceni već desetljećima i često puni stupce medija, rijetko tko zna da on ima i sestru. Riječ je od Adeliji Zeidler (64), koja se, za razliku od brata, drži podalje od svjetla reflektora i izbjegava medije, te joj više odgovara miran život. Ono što je zanimljivo jest da fanovi često kažu kako George i njegova sestra uopće nemaju fizičke sličnosti. Adelija, koju poznanici zovu Ada, na svijet je došla samo godinu dana prije Georgea, u barku spisateljice Nine Bruce Warren i novinara Nicka Clooneya.

Foto: Profimedia

Nakon što je završila koledž u Louisvilleu, zaposlila se kao knjigovotkinja, a navodno je ostala živjeti u rodnoj Augusti. Georgeu je djetinjstvo ostalo u lijepom sjećanju, pa je jednom prilikom rekao kako je sretan što je odrastao u malom gradu, dok se njegova majka Nina prisjetila jedne uspomene koja joj je posebno ostala urezana u sjećanju. "Jednog sam dana došla kući s posla i zatekla Georgea, Adu i nekoliko njihovih prijatelja na zabavi u našoj kući. Lizali su sljezove kolačiće i gađali se njima. Cijela nam je kuća bila prekrivena ljepljivim bombonima", izjavila je 2006. godine.

VEZANI ČLANCI:

Clooneyeva sestra ostala je udovica nakon što je njen suprug Norman Zeidler 2004. iznenada preminuo od srčanog udara. Sudbonosno 'da' izrekli su 1987. godine. Vjenčanju je prisustvovala cijela obitelj, a George je čitao Sveto pismo. Ada i Norman u braku su dobili dvoje djece, Nicholasa i Alison, a slavni ujak jako je ponosan na njih. 
Iako je odabrala drukčiji put, Ada je u jednom intervjuu izjavila kako je razmišljala da se i ona okuša u glumi. 

GALERIJA Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

81st Venice Film Festival
1/19

 "Istina je, postoji dio mene koji bi želio postati poznata glumica ili tako nešto. Uživam u glumi, štoviše, bila sam jako dobra u tome, ali nisam imala dovoljno hrabrosti za sve što ovo zanimanje podrazumijeva", priznala je. Tada je rekla i da nema bratov broj telefona, što je šokiralo mnoge glumčeve obožavatelje. "Nemam njegov broj, jednostavno je – zamislite da izgubim mobitel. Može me nazvati, povremeno, ali e-mail je zgodniji za nas oboje", zaključila je. 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije