U DRUŠTVU SUPRUGE

VIDEO Sin najbogatijeg Azijca viđen prvi put nakon vjenčanja godine, svi zabrinuti za njegovo zdravlje

Foto: Reuters
1/17
08.08.2024.
u 10:24

Anant se kroz život borio s brojnim zdravstvenim problemima, a jedan od većih je astma. Također je jedno vrijeme imao 208 kilograma nakon čega je uspio smršaviti na 100.

Anant Ambani (29), sin najbogatijeg čovjeka u Aziji Mukesha Ambanija (67), viđen je po prvi put u javnosti nakon najraskošnijeg vjenčanja stoljeća. On se pojavio u Parizu gdje se trenutno održavaju Olimpijske igre, a ondje mu društvo pravi novopečena supruga Radhika Merchant. Jedan od najaktualnijih svjetskih parova na ulicama francuske prijestolnice zapeo je za oko paparazza i zainteresiranih prolaznika, a snimke su ubrzo završile na društvenim mrežama.

Jedna takva osvanula je na Tik Toku, a na njemu možemo vidjeti Ananta i Radhiku kako držeći se za ruke izlaze iz trgovine luksuznim stvarima i ulaze u skupocjeni automobil marke Rolls-Royce. Ipak, više od raskošnog životnog stila ljudi u komentarima istaknuli su jednu drugu stvar. Naime, Ambani na snimci primjetno teško hoda, a u jednom trenutku Merchant otpušta njegovu ruku kako bi što prije ušla u vozilo, dok je njezin suprug ostao iza nje i teškim korakom prišao terencu te se uz uloženi napor u njega smjestio. Situaciju možete pogledati u videu ispod.

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

Mnogi su komentirali njegovo loše zdravstveno stanje:- "On trpi velike bolove. Hematomi na njegovim nogama ne izgledaju dobro", "Izgleda kao da trpi bolove", "Biti zdrav i u dobroj formi 100 puta je bolje nego imati novac. Žao mi ga je", "On se očito nosi sa zdravstvenim problemima, ostavite ga na miru" - pisali su obožavatelji za Ananta koji se kroz život borio s brojnim zdravstvenim problemima, a jedan od većih je astma. Također je jedno vrijeme imao 208 kilograma nakon čega je skinuo njih 108. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, od luksuznog vjenčanja Ananta Ambanija i Radhike Merchant prošlo je gotovo mjesec dana. Prema podacima uglednog časopisa Forbes za 2024. godinu, bogatstvo obitelji Ambani procjenjuje se na vrtoglavih 116 milijardi dolara, što Anantovog oca Mukesha čini najbogatijim čovjekom u Aziji. On je svome sinu odlučio priuštiti sve što poželi, uključujući i mjesece raskošnih proslava uoči skorašnje završne vjenčane ceremonije. I dok se Ambaniji razbacuju milijunima, ostatak indijskog stanovništa, od kojeg dobar dio živi u teškim uvjetima, sve promatra u nevjerici.

Dobar dio javnosti kritizirao je raskoš i sami stupanj izloženog bogatstva za zemlju u kojoj deseci milijuna stanovnika grcaju u siromaštvu i u kojoj je prisutna ekstremna nejednakost u prihodima. - Ovo vjenčanje se na jednoj razini lako može shvatiti kao neka vrsta ruganja ili način bijega od stvarnosti zemlje. Na drugoj razini, koliko god to smiješno zvučalo, još uvijek je u skladu sa zabrinjavajuće iskrivljenim i gotovo grotesknim pumpanjem indijskih vjenčanja u posljednjih desetak godina", tvrdi pisac i komentator Santosh Desai za BBC. - To je dio veće promjene koja se događa. Prije generaciju ili dvije o bogatstvu se šaputalo. Danas se o bogatstvu mora govoriti što je moguće glasnije. Čak i ako to uzmemo u obzir, razmjer ovog vjenčanja čini ga izuzetkom - zaključio je.

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

Mukesh je u ožujku priredio trodnevnu zabavu povodom vjenčanja svog sina. Svečanosti su održane u obiteljskom rodnom gradu Jamnagaru u zapadnoj državi Gujarat, gdje se također nalazi Ambanijeva rafinerija nafte - najveća na svijetu. Prisustvovalo je oko 1200 gostiju, uključujući vlasnika Facebooka Marka Zuckerberga i Billa Gatesa iz Microsofta. Deseci specijaliziranih kuhara kroz večer su posluživali oko 2000 pažljivo odabranih jela iz cijelog svijeta gostima smještenim u luksuznim šatorima, s osobnim vizažistima i stilistima na usluzi. Buduća mladenka nosila je nekoliko posebno izrađenih odjevnih kombinacija, uključujući dvije duge svadbene svilene suknje - jednu optočenu s 20 tisuća Swarovski kristala i drugu za čiju je izradu navodno trebalo preko pet tisuća sati, te ružičastu verziju Versaceove haljine koju je 2022. nosila glumica Blake Lively na Met Gali. Mladoženja je uglavnom nosio odjeću marke Dolce & Gabbana i pokazivao svoj 1,5 milijuna dolara vrijedan Richard Mille sat.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

 

Komentara 2

Avatar Orao
Orao
13:00 08.08.2024.

Pare ne pomažu 🤣🤣

SB
Stroga Babaroga
11:49 08.08.2024.

Sam sebi pretežak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije