lijepi dojmovi

Ivana Paradžiković nakon putovanja: 'Sada mi je jasno zašto su Islanđani najsretnija nacija na svijetu!'

Foto: Instagram
1/25
08.08.2024.
u 07:45

Ivana je podijelila bajkovite fotografije s odmora s Islanda te prepričala svoje iskustvo.

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković često se javlja na društvenim mrežama, a ovoga je puta otkrila da je bila na Islandu. Naime, Ivana je podijelila fotografije s odmora te poručila: 
- Moja Islandska avantura u 5 dana! Obišla sam kamperom cijeli Ring Road, cestu koja vodi oko otoka. Sveukupno, vise manje, oko 2500 kilometara. Fizički zahtjevno, ali ljudi... Kakvi su to dani bili! Oni koje prepričavaš u starosti! Sada mi je jasno zašto su Islanđani najsretnija nacija na svijetu! Mjesto je to gdje vlada moćna i silovita priroda, ne ljudi. Ne mogu je pokoriti niti njome ovladati, samo joj se prilagoditi... S poštovanjem ili možda strahopoštovanjem. Kupala sam se u oceanu na 10 stupnjeva pa na +40, budila se kraj vodopada, kitove gledala praktički u oči! U istom danu smrznula i pokisnula do gaća u ledenjačkoj laguni pa se potom za par sati sunčala. Proslavila nacionalni praznik s prezgodnim Islanđankama. Srela jedno poznato lice! Vidjela toliko nestvarnih prizora: krateri, vulkani, kanjoni, gejziri, vodopadi, glečeri, polja lave, spilje...kao da nisu s ove planete. Previse ljepote za podnijeti odjednom! Toliko toga vam želim ispričati, ali prvo ću se naspavati. Ako netko od vas želi ići, a nećka se, nakon što čujete moje priče, ne sumnjam, kupit ćete kartu! I ne, nije tako skupo. Može se, ako se pametno planira. Btw. imam čak i islandsku playlistu za putovanje.I da, ja ću se vratiti tamo sigurno, ovo je bila tek izvidnica - poručila je uz bajkovite prizore.

Podsjetimo, Ivana je nedavno podijelila snimku nastalu u vrtu, a zdjelicu  koju je držala u rukama napunila je zrelim rajčicama. Bila je odjevena u dvodijelni bijeli kupaći kostim, a na nogama je imala natikače.  - Život na selu. Prvo odeš u vrt da vidiš što ćeš jesti taj dan, a budući da su rodile i paprike i paradajz...bit će, bećarac! Znate li o kojem jelu pričam? - napisala je Paradžiković uz snimku. 

Ivana je ranije objavila snimku na kojoj se vidi njezin osmijeh i pogled na planine iza nje i poručila:  „Ovo je onaj trenutak kad ugrizem usnicu da se ne rasplačem. Poslala sam mami sliku koliko sam sretna da zna da je volim. Sjela na kamen i zahvalila na jednom od najljepših pogleda koje sam u životu vidjela. Julijske Alpe. Dom Zasavska koca na Prehodavcih, 2071 metara iznad zemlje, doslovno u nebesima. Isplatilo se buđenje u tri po noći, vožnja tri sata, a potom šest sati hodanja. Ovo je nagrada. Tijelo preplavi... pa... nije me sram reći... ljubav. Sve se pomiješa. Zahvalnost prema prirodi, Njemu, prijateljima koji doslovno spašavaju život, onima koji me vole i zato puštaju da letim. Čovječe, od ovoga može da se rikne, rekla bi moja najfrendica Vanjica. A tu sam gdje jesam... zato sto sam se slomila. Izgubila sve što sam mislila da jesam pa počela ispočetka - istaknula je, pa prepričala i jedan razgovor.

GALERIJA Thompson je u Imotskom nastupio nakon dvije godine pauze, a ovako ga je dočekala publika

1/35

“Hej, pa ja tebe znam! Opet si došla u Sloveniju!” Dobaci mi jučer djevojka u domu Na planini kraj jezera. Zatekla me komentarom, potpuno neočekivano. Nisam znala da sam poznata preko granice. “Sviđa mi se tvoj lifestyle", doda, "Ali kako to sve stigneš?” Nasmijem se pa ispalim kao iz topa: "lako kad sam nezaposlena". Gromoglasan smijeh prolomi se terasom. "Eto, vidiš", kaže Mojca prijatelju pa se okrene meni: "On je taman dobio otkaz, reci mu..." Pa prijatelju, od kud da krenem, pomislim. Otkaz, neuspjeh, očekivanja... fućkaj sve to! Prigrli breakdown. Ne boj se promjene. Ne skreći pogled kada te gledaju kao luzera. Bitniji ti je onaj što te gleda iz ogledala. Njemu polazi račune. Ipak, s njim ćeš u životu provesti najviše vremena, do njegovog mišljenja neka ti bude stalo. Vjeruj životu da ti nosi nešto bolje. Nešto što iz one stare pozicije nisi mogao vidjeti. Zapitaj se sto te čini radosnim? Potom odi i zgrabi to. Vjeruj mi, sve će biti dobro. Mojcino priznanje danas me veseli. Pričamo o predivnom kanjonu Cetine, Viševniku - mom prvom dvijetisućnjaku, Risnjaku na koji ona ide idući vikend. Mojca nema pojma o mom životu prije. Ona zna samo curu koja voli život i planine... i sviđa joj se. Iskreno, i meni se ta cura sviđa“, poručila je Paradžiković.

 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Komentara 10

Avatar Castro
Castro
10:07 08.08.2024.

Kojim povodom je ova zena dobila prostor za bilo koji clanak u medijima !? Sto radi, ima kakav ucinak u drustvu, privredi, sportu, glazbi...sto je ona ?? Nekada radila na tv? Aha...ok. ajd dobro.. malo nam ella i nives ---sad i ona

ŽE
Žegarni
09:42 08.08.2024.

I mi smo bili najsretniji kad si bila u Islandu. Sad si otišla iz Islanda sada su oni opet..

DU
Deleted user
09:00 08.08.2024.

Ja sam sretan i u Hr , ništa mi ne fali , radim , imam di živit , djeca kaj trebaju imaju, eto bili 10 dana na moru , žena isto radi , i nismo ni u jednoj stranci i radimo kod privatnika 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije