ZASKOČILA GA OBOŽAVATELJICA

VIDEO Tom Cruise na Olimpijskim igrama pokušao izbjeći nasilan poljubac: 'Neugodno je svima'

Foto: X screenshot
1/21
12.08.2024.
u 15:06

Tom Cruise zatvorio je Olimpijske igre u Parizu, a jedna obožavateljica ga je "zaskočila" i poljubila, što glumac definitivno nije očekivao

Zatvaranje ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu definitivno ćemo još dugo pamtiti, a sve zahvaljujući slavnom Tomu Cruiseu. Naime, glumac je došao na užetu u stilu dobro poznate franšize filmova "Nemoguća misija". Da je stvarno mnogo toga korisnoga izvukao iz uloge koja ga je obilježila na filmskom platnu, dokazao je spustivši se užetom s vrha stadiona, nakon čega je uskočio na motor i izjurio sa stadiona, provozao se ulicama Pariza, a zatim simbolično ušao u avion za L.A., kako bi padobranom označio zatvaranje događaja u Parizu te otvaranje igara u Los Angelesu, gradu koji će sljedeći po redu biti domaćin velikom natjecanju.

Društvenim se mrežama proširio videozapis s mjesta događaja, u kojemu Cruise pozdravlja obožavatelje i sve okupljene, a pritom se našao u situaciji u kojoj se očito i nije najuspješnije snašao. Naime, jedna od brojnih obožavateljica dobila je poriv da poljubi glumca usred njegova govora, a on je u tom trenutku brže bolje, lijevo pa zatim desno, pokušao pobjeći od gotovo pa sigurnog poljupca. 

"Ovo je toliko neugodna situacija da je mene sram", "Vidio sam ovo i nisam mogao vjerovati što se dogodilo", "Ovo je užas, ali Tom je ostao pristojan", komentari su mnogih na društvenoj mreži X, a svi su se složili u tome da je reakcija obožavateljice doista neprimjerena. 

 

 

 

FOTO Tom Cruise napravio spektakl u Parizu! Pogledajte ove prizore sa zatvaranja

1/22

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja 

1/43

 

Podsjetimo, Cruise je sudjelovao i u prošlim ceremonijama Olimpijskih igara. Godine 2004. uoči ljetnih Olimpijskih igara u Ateni pomogao je nositi baklju kroz Los Angeles. Uz Toma Cruisea, olimpijsku baklju su ulicama Los Angelesa tada prenijeli Elen DeGeneres i Sylvester Stallone. 

Zaljubljenik u Olimpijske igre i sport, je bodrio sportaše ove godine i s tribina u Parizu. -Sjajno je - rekao je za Reuters na tribinama rasprodane Bercy Arene. - Sjajne priče, sjajni sportaši. Nevjerojatno je što rade - dodao je slavni američki glumac. 

Zanimljivu životnu priču Toma Cruisea pročitajte OVDJE

 

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 4

DU
Deleted user
15:13 12.08.2024.

Da je to muškarav ženi pokušao napraviti odma bi ga strpali u zatvor zbog seksualnog uznemiravanja

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:33 12.08.2024.

Oho-ho! Silovanje u pokušaju. Nek ju tuži, mogao bi dobiti stotine tisuća dolara odštete!

MA
madmaximo
19:02 12.08.2024.

Uskoro u dnevniku dat će izjavu i Sarnavka iz udruge babe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije