Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

VIDEO Tony Cetinski: Menadžeri ne stvaraju zvijezde, one im se dogode

Foto: Laura Hana Uremović
1/3
04.07.2024.
u 20:02

Objasnio je zbog čega je potpuna predrasuda da menadžeri stvaraju zvijezde i zašto je upravo obrnuto. Ispričao je zbog čega se prijavljivao na Dori, te zašto mu se pjesma Švicarca Nema koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, nije svidjela

Ovotjedni gost emisije "U povjerenju by Neven Ciganović" bio je jedan od naših najboljih pjevača, Tony Cetinski. Glazbenik je u jednosatnom razgovoru s Nevenom prvo govorio o fenomenalnom rođendanskom koncertu koji je održao nedavno u Areni, pričao je o počecima svoje karijere, prisjetio se nekih lijepih i manje lijepih stylinga iz tog vremena. Objasnio je zbog čega je potpuna predrasuda da menadžeri stvaraju zvijezde i zašto je upravo obrnuto. Ispričao je zbog čega se prijavljivao na Dori, te zašto mu se pjesma Švicarca Nema koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, nije svidjela.

- Možda bismo i mi pobijedili da smo poslali nebinarnu osobu ili da je Baby Lasagna nastupao u štiklama- našalio se i dodao kako je riječ o natjecanju koje već dugi niz godina zapravo nije glazbeno natjecanje nego performans. Osvrnuo se i na to zbog čega nema mladih zvijezda u Hrvatskoj, a posebno je spomenuo dvojicu koja su njemu jako draga - Juru Brkljaču i Marka Kutlića, koje izuzetno cijeni. Rekao je svoje mišljenje o talent showovima, ali i što je istinsko mjerilo uspjeha u glazbenoj karijeri.

Pojasnio je i sve oko zabrane njegovog nastupa u Sarajevu, a dotakli su se i problema korištenja umjetne inteligencije u glazbi.Nije zaobišao ni privatni život te je iskreno rekao zbog čega je pravu sreću našao tek u braku sa sadašnjom suprugom Dubravkom.
 

 

Cijeli razgovor možete pogledati u videu:

 

 

 

FOTO Tony Cetinski gostovao je u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović"

1/3

 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
07:06 05.07.2024.

Ima li štogod o presađivanju dlaka s gu*ice na glavu?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
23:38 04.07.2024.

Ima li štogod o cijepljenju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije