Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan ružan incident

VIDEO Usred koncerta pomahnitali muškarac stigao na binu i pjevačici opalio šamar

Foto: Instagram
1/5
21.06.2023.
u 15:19

Nakon nastupa Ava Max javila se svojim pratiteljima na Twitteru. - Tako me je jako ošamario da mi je izgrebao unutrašnjost oka. Nikada više neće doći na koncert. No hvala svim fanovima što su večeras bili spektakularni u L.A.-u - napisala je.

Nastavlja se niz grubih incidenata na koncertima. Nakon što je britanska pjevačica Bebe Rexha nastradala na svom koncertu nakon što ju je muškarac iz publike pogodio mobitelom u glavu, ružan incident dogodio se i na koncertu američke pjevačice Ave Max u Los Angelesu. 

Ava je bila na bini, a u jednom trenutku usred nastupa jedan od obožavatelja iz prvih redova skočio je na pozornicu i pjevačici opalio šamar. Odmah su reagirali i zaštitari koji su divljeg mladića odveli s pozornice, a Max je prvo nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo,a onda je nakratko ipak otišla s bine kako bi došla k sebi od šoka. 

Nakon nastupa javila se svojim pratiteljima na Twitteru. - Tako me je jako ošamario da mi je izgrebao unutrašnjost oka. Nikada više neće doći na koncert. No hvala svim fanovima što su večeras bili spektakularni u L.A.-u - napisala je Ava.

Podsjetimo, pjevačica Bebe Rexha nastradala je nakon što je muškarac iz publike bacio mobitel u glavu, a onda se od udarca srušila. Brzo je na pozornicu stigao njezin tim kako bi joj pomogao, nakon čega je pjevačica sišla s pozornice, a viđena je i kako se u backstageu drži za lice s bolnom grimasom. Njezina majka nakon koncerta rekla je kako pjevačica morala na šivanje i da je dobila tri šava. Snimka incidenta ubrzo je postala viralna, a muškarac koji ju je ozlijedio priznao je da je to učinio iz zabave.

Foto: TikTok

 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
16:54 21.06.2023.

Novinar piše da je “jedan od obožavatelja pjevačice” ošamario pjevačicu. Blago njoj s takvim obožavateljima, a novinaru odmah Pulitzerovu nagradu dodijeliti!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
15:56 21.06.2023.

Vani je dosta vruce

PP
pavisic.pajo
08:14 25.06.2023.

Ispravak netočnog navoda: To nije bio nikakvi muškarac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije