odlična atmosfera

VIDEO Zagrepčane u godinu uveli Pips, Chips & Videoclips: Jednom svojom pjesmom izazvali potpunu ludnicu

Zagreb: Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića uz Pips, Chips & Videoclips
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL/PIXSELL
1/13
01.01.2023.
u 10:39

Odlično raspoloženi građani uz koncert grupe Pips, Chips i Videoclips ušli su u novu 2023. godinu. Uz njihove hitove građani su uživali  na punom Trgu, a nakon ponoći nastavili su ih zabavljati čalnovi grupe Nipplepeople.

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića dio građana odlučio je dočekati novu 2023. godinu. Odlično raspoloženi uz koncert grupe Pips, Chips &  Videoclips ušli su u novu 2023. godinu. Zagrepčani su Novu godinu dočekali uz pjesmu 'Ljubav', a čestitku im je uputio i gradonačelnik Tomislav Tomašević. Gradonačelnik im je zaželio puno ljubavi i zdravlja.

- Ja vam u 2023. godini najviše želim ljubavi. Prije godinu dana zaželio sam da nemamo nikakve epidemiološke mjere, evo dogodilo se. U sljedećoj godini želim vam puno eura u novčaniku, radosti, zdravlja i naravno puno ljubavi. Ostavljam vas u dobrom društvu Pipsa i pjesma o sportu koji nam je prije dva tjedna dao puno lijepih trenutaka i radosti. Baš na ovom mjestu, prije dva tjedna puno ljudi je dočekalo nogometnu reprezentaciju i u tom smislu ostavljam vas u društvu Pipsa i nogometnim pjesmama. Sretna nova godina svima i živjeli! - poručio je Tomašević, a potom je bend nastavio s hitovima u kojima su uživali građani na prepunom Trgu. Jedna od pjesma koje su izveli jest i 'Dinamo ja volim' te među publikom izazvali potpunu ludnicu.

Nakon ponoći na pozornicu se se popeli i članovi grupe Nipplepeople te nastavili zabavaljati građane.

Fotoreporteri su zabilježili i kako se gradonačelnik zabavljao te slavio s građanima. Na fotografijama se može vidjeti kako je pjevao s okupljenima.

31.12.2022., Zagreb - Proslava Nove Godine na Trgu Bana Jelacica i po okolnim ulicama. Photo: Tomislav Miletic/PIXSEL/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL/PIXSELL

Podsjetimo i da u glavnom gradu u ponoć nije bilo vatrometa. Naime, Grad Zagreb je uoči Nove godine objavio da ipak neće imati vatromet koji je bio ugovoren te da su se priključili inicijativi niza gradova. Umjesto toga, dolazak 2023. godine građani su u ponoć proslavili uz šarene konfete i vizualne efekte.

Dodajmo i da je program na glavnom trgu započeo u 19 sati uz DJ-a, a od 21 sat pjevali su mladi talenti hrvatske glazbe, neki pjevači iz televizijskih emisija 'A strana' i 'The Voice'.

VIDEO Slavni Hrvati koji su nas napustili u 2022. godini

 

Komentara 6

SP
Stari panj
15:15 01.01.2023.

Katastrofalan izbor izvođača. Za Novu godinu se angažira Grdović, Stavros, Jole ili slični. Pipsi su za doček Dinama ako ikad osvoji Ligu Prvaka. A Nipple People - njih ne sluša ni uža rodbina.

DU
Deleted user
11:07 01.01.2023.

Užas!!!New York,Sidney,London...sve metropole vatromet samo u ZG da se peseki ne boje.Koga ste birali to ste i dobili sektu zakamuflirani u zelene i lgbt

KA
kažemja
11:16 01.01.2023.

Ovo je dokaz da se može feštati i bez revanja i cajki.Bravo za Zagreb i Zagrepčane!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije