NA INSTAGRAMU

Viktorija Rađa podijelila fotografije u kupaćem i oduševila: 'Bikini je top, i model, naravno'

Foto: Instagram
1/15
19.08.2023.
u 19:00

Viktorija je objavila nekoliko fotografija među kojima i onu na kojoj je istaknula svoju liniju. Viktorija je pokazala kako nosi bikini sa zebrastim uzorkom i niskim strukom te se družila s najboljim čovjekovim prijateljem, psom.

Naša bivša missica Viktorija Rađa (46) na svom je Instagram profilu pokazala kako provodi ove ljetne dane. Viktorija je objavila fotke u kupaćem kostimu na kojima je otkrila kako joj netko ne da mira. Naime, Rađa je pozirala uz bazen u društvu svog ljubimca, dobermana Šime.

Viktorija je objavila nekoliko fotografija među kojima i onu na kojoj je istaknula svoju liniju. Viktorija je pokazala kako nosi bikini sa zebrastim uzorkom i niskim strukom te se družila s najboljim čovjekovim prijateljem.

- Mrdat’ ne da... A ja bih se kupala - napisala je uz objavu koju je lajkalo više od 1300 ljudi. U komentarima su joj uslijedili brojni komplimenti. "Nisam ni vidjela Šimu od tvoje figure", "Bikini je top, i model, naravno", neki su od komentara.

Inače,Viktorija je 12 godina u braku s bivšim košarkašem Dinom Rađom. Vezu su započeli 1995. te imaju dva sina, 20-godišnjeg Roka i 15-godišnjeg Niku. 

Podsjetimo, Viktorija često objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama. Sa svojih 30.000 pratitelja dijeli različite događaje, poput fotografija s putovanja i druženja s obitelji i prijateljima. Ovoga je ljeta u nekoliko prilika pokazala kako uživa u kupanju te kako se provodi s prijateljima.

VEZANI ČLANCI

Jednom se prilikom na ovoj društvenoj mreži osvrnula i na svoju pjevačku karijeru. Naime, tada je podijelila fotografiju s koncerta na kojem je zapjevala s glazbenikom Jolom

- Otvori mi vrata nemoj pitat za mene, o ne ne ne ne ne -  napisala je u opisu fotografije na kojoj se vidi kako se zabavlja te kako se prisjetila nekih drugih dana.

Naime, Viktorija se okušala u pjevačkim vodama i snimila pjesmu Nema veze, koja ni danas nije zaboravljena te se često pušta na zabavama i u klubovima. U jednom intervju osvrnula se i na svoj povratak na scenu.

- Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati – rekla je tada za InMagazin.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

 

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pašić
19:50 19.08.2023.

Možete li za promjenu objaviti kakvu mladu curu u dvadesetim godinama, umorni smo od ovih tetki?

SK
skupiduša
22:22 19.08.2023.

Stvarno važna vijest dana, ne znam što bi svijet bez nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije