ODUŠEVILI PRATITELJE

Višnjić se u Dubrovniku družio sa zvijezdom 'Hitne službe': 'Rekao sam da ću te naći'

Dubrovnik: Najavljena je 2. dramska premijera "Ekvinocijo" u režiji Krešimira Dolenčića na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
01.08.2024.
u 09:50

Naš je Goran glumio dr. Luku Kovača, a West dr. Raya Barnetta.  Noah Wyle, koji je u seriji glumio Johna Cartera, javio se u komentarima i samo ih kratko pozdravio uz: 'Bok, dečki!', a onda se javio i John Stamos koji je utjelovio Tonyja Gatesa.

Šibenski glumac Goran Višnjić na Instagramu je objavio fotografiju s kolegom Shaneom Westom s kojim se družio u Dubrovniku. 
"Uvijek je lijepo kada moja obitelj iz Hitne službe navrati u Hrvatsku", napisao je Višnjić u opis fotografije kojom je oduševio obožavatelje. "Uvijek sam ti govorio da ću te pronaći ako ikad dođem u Hrvatsku", odgovorio mu je West u komentarima. 

Podsjetimo, naš je Goran glumio dr. Luku Kovača, a West dr. Raya Barnetta.  Noah Wyle, koji je u seriji glumio Johna Cartera, javio se u komentarima i samo ih kratko pozdravio uz: 'Bok, dečki!', a onda se javio i John Stamos koji je utjelovio Tonyja Gatesa. 

- Bok, dečki! Nedostajete mi - također je kratko napisao. 

Podsjetimo, Višnjić je nedavno glumio u novoj sezoni  serije "Vikings:Valhalla". Višnjić je utjelovio lik Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. Povijesna dramska serija koju je kreirao Jeb Stuart za Netflix nastavak je kultnog filma koji je stvorio Michael Hirst. Opisuje herojske avanture nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli - legendarnog istraživača Leifa Erikssona (Sam Corlett), njegove vatrene i svojeglave sestre Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) i ambicioznog nordijskog princa Haralda Sigurdssona (Leo Suter).

GALERIJA:  Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

Dubrovnik: Najavljena je 2. dramska premijera "Ekvinocijo" u režiji Krešimira Dolenčića na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama
1/24

Treća sezona serije snimala se prije dvije godine u Dubrovniku i Šibeniku. 

Inače, Višnjić je glumio u nizu stranih TV serija, uključujući Hitnu službu, Drakula, Extant, Red Widow i Timeless, a u još jednoj Netflixovoj uspješnici “Santa Clarita Diet” glumio je srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića. U njoj Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život promijeni kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi. Baš u to vrijeme Višnjić je s obitelji odlučio preseliti iz Amerike u Europu nakon 20 godina. Naime, do tada je s obitelji živio između kalifornijskih gradića Santa Monica i Palos Verdes, no nakon snimanja "Generala" donio je novu odluku.

VEZANI ČLANCI: 

Sa suprugom Evom, kćeri poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka iza sebe ima dvadeset i tri godina braka, a oni i njihova djeca Tin (17), Vivien (14), Vigo (12) i Lana Lourdes (17), čija je majka Šibenčanka Mirela Rupić, preselili su se 2020. u Veliku Britaniju na jugozapad Engleske. Otkrio je jednom prilikom Višnjić kako se s obitelji odlučio preseliti u Englesku da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani, a kuću su pronašli u Cornwallu.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije