Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SHOWA

Vjenčali se Gabrijela i Miroslav iz 'Ljubav je na selu', Brankica je bila kuma

Foto: RTL
1/11
09.04.2024.
u 15:27

Njihova ljubavna priča započela je slučajno i to prije emitiranja showa, a u njemu samo se produbila. Par se zapravo upoznao ispred zagrebačkoga hotela kada je on zakasnio na autobus, a ona je krenula na snimanje showa. Nakon što su se "sprijateljili" na Facebooku, nastavili su se dopisivati.

Gabrijela i Miroslav, kandidati 16. sezone emisije 'Ljubav je na selu', oženili su se prošlog vikenda. Vjenčanje je bilo intimno s obitelji i najbližim prijateljima. Gabrijeli je kuma bila Brankica, koju je upoznala u 15. sezoni showa. Sprijateljile su se i obećale jedna drugoj da će svoje prijateljstvo okruniti kumstvom. 

Miroslav je nedavno za RTL ispričao da je Gabi s veseljem rekla kako želi postati njegovom suprugom. Dodao je da ju je odlučio zaprositi odmah ujutro na Valentinovo - jer Gabrijela ima ispit iz vožnje pa ju je htio razveseliti od jutra.  

- Htio sam je iznenaditi od jutra još dok je spavala. Htio sam tako rano jer danas ima ispit iz vožnje pa sam je htio razveseliti od jutra. Poželio sam joj sretno Valentinovo i naravno da joj danas bude sretan dan, uz prosidbu da još i položi i mislim da bude najsretnija. Kupio sam joj ruže, čokoladu i malog medeka. Došao sam u sobu i prvo joj to predao, a onda kleknuo pred nju i pitao je da li hoće postati mojom suprugom. Ona je na to pristala s oduševljenjem, rekao je Miroslav. 

Inače, njihova ljubavna priča započela je slučajno i to prije emitiranja showa, a u njemu samo se produbila. Par se zapravo upoznao ispred zagrebačkoga hotela kada je on zakasnio na autobus, a ona je krenula na snimanje showa. Nakon što su se "sprijateljili" na Facebooku, nastavili su se dopisivati. 

1/21

- Javila sam mu se s vjerojatno nekom od najglupljih poruka u životu. Glasila je ovako: 'Oprosti, jesam li ja možda tebe vidjela danas u Zagrebu?'. To mi je bio prvi put da sam se prva javila nekom dečku - ispričala je Gabrijela za 24 sata. 

Ona se na početku prijavila  za Siščanina Ivana Detkovića, a kasnije se doznalo kako se već neko vrijeme dopisuje s Miroslavom.

- Vrlo brzo sam shvatila da sam zaljubljena u Miroslava, ali naša ljubavna priča na početku nije išla glatko. Bili smo uvijek jedno drugome potpora i tako shvatili da i u lijepim i u ružnim trenucima stojimo jedan uz drugog i da se zajedno borimo - priznala je.  Kasnije je Gabi otišla s njegova imanja te se pridružila Miroslavu.Vrlo brzo su se povezali, a Miroslav je upravo nju vodio na romantično putovanje.

VEZANI ČLANCI: 

- Većina kandidata je reagirala dobro na to što smo Miroslav i ja u vezi. Najviše se radovala Brankica, za koju smo rekli da će nam biti kuma. Ona je tu. Podržava nas u svemu i gura naprijed. Stvarno je predivna žena - prisjeća se Gabi.

Kaže kako je Ivan bio ljut te ih je u više navrata pokušao razdvojiti. No nije on bio jedini. Vesna, Samanta Knežević i Jasmina, također, tvrdi, nisu bile sretne viđenim.

- Vidjelo se da nas Vesna želi razdvojiti. Ona je žena koja ne vidi svoje postupke i radi sve samo da bi ljudi oko nje bili nesretni, jer je i sama u životu nesretna. Jako mi je žao zbog toga - govori.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marela
marela
16:13 09.04.2024.

Bravo. Čestitke. Samo ljubav i dobri ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije