Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban program

Izbori na RTL-u: Andrija Jarak vraća se na teren, a središnja informativna emisija počet će sat ranije

Andrija Jarak
Foto: RTL/Screenshot
1/11
09.04.2024.
u 11:52

Program će voditi voditelji i novinari Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović i Adrian De Vrgna, a društvo će im praviti predstavnici pet najjačih političkih stranaka koji će odmah komentirati i rezultat izlaznih anketa. U programu će svoje stručno mišljenje iznijeti i RTL-ovi stručni komentatori Krešimir Macan i Mate Mijić.

Parlamentarni izbori su za nešto manje od deset dana, a tom prilikom televizije pripremaju poseban program. RTL je tako objavio što će se u srijedu 17. travnja moći pratiti na njihovom glavnom kanalu. Program će voditi voditelji i novinari Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović i Adrian De Vrgna, a društvo će im praviti predstavnici pet najjačih političkih stranaka koji će odmah komentirati i rezultat izlaznih anketa. U programu će svoje stručno mišljenje iznijeti i RTL-ovi stručni komentatori Krešimir Macan i Mate Mijić, a zbog najneizvjesnijih izbora dosad na teren se vraća i Andrija Jarak uz javljanja iz jednog od stožera.

- RTL će tako imati višesatni program uživo, uključenja iz stranačkih stožera, zanimljive goste na terenu, ali i u studiju RTL-a Danas. Gledatelje očekuju i izlazne ankete od 19 sati, službeni rezultati DIP-a, a tu su i gosti iz ključnih stranaka koje traže povjerenje birača - najavljuje praznik demokracije De Vrgna.Gregoret dodaje da će RTL donositi i debate. Radi se o emisiji RTL Detektor - formatu u kojem debatu s RTL-ovim urednicima i reporterima prate i stručnjaci iz područja teme debate. Pravni stručnjaci, kao i oni iz svijeta ekonomije i vanjske politike, analizirat će ono što je rečeno u debati, a sve nejasne i netočne informacije ispravit će i objasniti.

 

Foto: RTL

Osim toga, izborni specijal imat će i RTL Direkt i to u petak, 12. travnja. Radi se o sučeljavanju HDZ-a i SDP-a. Izborni dan na RTL-u, a počinje izvanrednim vijestima u 11.30 sati te se nastavlja vijestima u 13.30 i RTL-om Danas u 16.30. Tijekom izbornog dana vijesti će uređivati Leona Šiljeg. Središnju informativnu emisiju RTL Danas koja će početi sat vremena ranije, od 18 sati, uređivat će Ana Bulić. Informativni tim RTL-a na čelu s Bornom Keserovićem donosi izbornu večer koja započinje rezultatima izlaznih anketa od 19 sati. Izborna noć na RTL-u potrajat će do ponoći, a gledateljima će iz minute u minutu donositi sve reakcije iz stranačkih stožera ali i komentare građana iz svih dijelova Hrvatske. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Skupo je'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije