Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba kolega

Vjenčali se Igor Bobić i Damira Gregoret!

bobić i gregoret
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
18.05.2014.
u 21:00

Za ljubavnu romansu urednika i voditelja informativne emisije RTL Danas Igora Bobića i novinarke iste televizijske kuće Damire Gregoret znali su samo njihovi najbliži prijatelji i suradnici. Sve do ožujka kada je procurila vijest da čekaju prinovu i da će se vjenčati...

Za ljubavnu romansu urednika i voditelja informativne emisije RTL Danas Igora Bobića i novinarke iste televizijske kuće Damire Gregoret znali su samo njihovi najbliži prijatelji i suradnici. Sve do ožujka kada je procurila vijest da čekaju prinovu i da će se vjenčati.

Roza vjenčanica

Vjenčali su se u subotu u crkvi na zagrebačkoj Opatovini, a slavlje je nastavljeno u Muzeju za umjetnost i obrt. Sretni mladenci na zabavu su stigli posljednji i to taksijem, a iako nisu skidali osmijeh s lica, za poziranje fotografima nisu bili spremni. Plavokosa Splićanka, 29-godišnja Damira, za vjenčanicu je odabrala jednostavnu haljinu roze boje, dok se njezin devet godina stariji suprug odlučio za elegantno crno odijelio s leptir mašnom.

Slavlje s najbližima

Na zabavi se okupilo 70-ak uzvanika, redom članovi obitelji te Damirini i Igorovi kolege, među kojima su bili i bivša HTV-ova novinarka Anka Bilić Keserović, novinar Nove TV Mislav Bago te glavni urednik i član uprave RTL-a Ivan Lovreček koji je došao sa suprugom Sanjom. Uzvanike su na ulazu dočekale kokice, a tematika vjenčanja bio je film.

Damira i Igor zaljubili su se prije dvije godine kada je mlada novinarka iz rodnog Splita prešla u zagrebačku redakciju RTL-a, gdje joj je Igor bio šef. O privatnom životu nikada nisu pričali, ali je Damira nedavno u emisiji “Studio 45” izjavila da dobro podnosi trudnoću, ali i da je puna nedoumica. Beba bi na svijet trebala stići krajem ljeta.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

>>Igor Bobić: Ljute me nepoštenje, ljubomora, glupost, u posljednje vrijeme i - birokracija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije