Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno!

Vjenčao se bivši reprezentativac i najskuplje Dinamovo pojačanje! Iznenadio obožavatelje

Zagreb: Konferencija za medije povodom povratka Marka Roga u Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
02.07.2024.
u 21:30

Rog je prvi puta u Dinamo stigao još 2015. iz RNK Splita za rekordnih pet milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti HNL-a. Zatim je iz Dinama otišao u ljeto 2016. u Napoli, bio je neko vrijeme na posudbi u Sevilli, dok je od ljeta 2019. član Cagliarija.

Nogometaš Dinama i bivši reprezentativac Marko Rog 15. lipnja oženio je svoju djevojku Reu Brlek, a fotografije s vjenčanja je objavio na Instagramu. Na fotografijama koje možete vidjeti OVDJE su prizori iz crkve, ali i fotografije nastale tijekom same proslave, kao i vjenčanica koju je nosila gospođa Rog. 

Rog je prvi puta u Dinamo stigao još 2015. iz RNK Splita za rekordnih pet milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti HNL-a. Zatim je iz Dinama otišao u ljeto 2016. u Napoli, bio je neko vrijeme na posudbi u Sevilli, dok je od ljeta 2019. član Cagliarija. Nažalost, njegov boravak u Italiji protkan je teškim ozljedama koljena. U veljaći ove godine vratio se u Dinamo na posudbu iz talijanskog Cagliarija, a u plavom dresu trebao bi zadržati do ljeta 2025. godine. 

 

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Zagreb: Konferencija za medije povodom povratka Marka Roga u Dinamo
1/119

 

"Veselim se novim izazovima, uvjeren sam da će biti dobro i da ćemo vratiti Dinamo tamo gdje mu je i mjesto, na vrh ljestvice. Stvarno je lijepo vratiti se doma, vidjeti svoje ljude, govoriti našim jezikom. Osobno bih volio pridonijeti osvajanju naslova prvaka, možemo ostvariti taj cilj. Bilo je zanimanja i nekih drugih klubova, ali odabrao sam Dinamo čim sam čuo da postoji opcija povratka. To je moj klub", istaknuo je Rog na predstavljanju.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

"Želim pomoći klubu iako trenutačno nisam spreman za igru, trebat će mi otprilike mjesec dana kako bih se priključio momčadi na treninzima. Ozljede su mi se uvijek dogodile baš u trenutku kad bih se vratio na svoju pravu razinu. Ali, u tim sam situacijama želio pokazati pravi karakter, neću odustati niti sada. Uostalom, to mi je i dodatni motiv, želimo pokazati da je moguće vratiti se i nakon toliko ozljeda. Posebno je teško bilo nakon prve ozljede, pogotovo zato što sam mjesec dana prije toga igrao u prvoj postavi reprezentacije, kasnije i na Europskom prvenstvu. Tada je došla prva ozljeda, a na nju se nadovezala i druga kad su se pojavile komplikacije nakon operacije. A, sad je, eto, i treća... I mislim da je sad dosta, da je kraj s ozljedama. Dobro se osjećam, mislim da mogu pomoći", dodao je Rog.

 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije