Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAR NA ESTRADI

Vlatka Pokos o novom dečku: Jako je strog šef i profesionalan u svom poslu

Foto: Berislav Rožman
1/9
12.06.2024.
u 18:25

Voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju 7 bila je Vlatka Pokos, koja je od nedavno u vezi s Većeslavom Holjevcem koji je glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog savez

Hrvatska je od 7. do 9. lipnja bila domaćin prestižnog Europskog prvenstva u ragbiju 7. Ovaj sportski spektakl održao se na Gradskom sportskom centru u Makarskoj gdje su se okupile 24 reprezentacije, 12 muških i 12 ženskih ekipa. 

- Uzbuđeni smo što smo prvi put imali priliku biti domaćini natjecanja koje okuplja najbolje ekipe Europe. Naša reprezentacija je spremna pokazati svoju snagu i kvalitetu na terenu, a uvjeren sam da će gledatelji uživati u vrhunskom sportu i jedinstvenoj atmosferi koju ragbi 7 donosi – rekao je uoči početka turnira Većeslav Holjevac, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog savez. Voditeljica na ovom Europskom prvenstvu u ragbiju 7 bila je Vlatka Pokos, koja je od nedavno u vezi s Većeslavom Holjevcem. 

VEZANI ČLANCI

 

 

- Jako je strog šef - uz osmijeh je rekla Vlatka za 24 sata i dodala kako je ona profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema. Kada se saznalo za njihovu romansu ispričala je kako ju je Vjećeslav, inače unuk bivšeg gradonačelnika Zagreba Većeslava Holjevca, osvojio šarmom.  - Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu! - rekla je tada voditeljica i pjevačica. U nedavnom intervju koji je dao za Večernji list i Vjećeslav je pričao o njihovoj ljubavi. 

GALERIJA  Vlatka Pokos pozirala s novim dečkom koji je bivši sportaš i unuk poznatog gradonačelnika Zagreba

1/24

– Pa sve je krenulo na avionskom letu. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku. Vješto se nosila s mojim šalama i dosjetkama. Rekao sam, između ostaloga, da me počasti pićem u Londonu na aerodromu. Na to je rekla: "Ovo je direktan let za Zagreb." Kad smo sletjeli obratila mi se: "E, pa nismo sletjeli u London." Rekao sam: "Naravno da nismo kad si vjerojatno taj dio prespavala." Još smo pričali dok smo čekali putovnice i cijelo vrijeme su uz nas bili moji prijatelji ragbijaši. Tek tada sam joj se predstavio, a njoj je bilo interesantno moje ime... - ispričao nam je. 

VIDEO Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 2

AN
AnimaTor
07:46 13.06.2024.

Do kada ce trajati sponzorstvo ?

Avatar Moodleen
Moodleen
21:45 12.06.2024.

Da Ladana Vuković govori pozitivno o Hrvatskoj garan o njoj tu ne bi nikad čitali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije