Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN DAN

Naš najzgodniji vaterpolist objavio je fotografije s krštenja kćeri: Najveća životna sreća

Split: Jerko Marinić Kragić na splitskoj rivi družio se s navijačima i dijelio autograme
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/8
12.06.2024.
u 16:30

Svi su mi govorili da će biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke, ne to dijete, nego moje dijete, rekao je nedavno Jerko Marinić Kragić kako se osjeća otkako je postao otac

Prošle godine u listopadu naš vaterpolist Jerko Marinić Kragić i njegova partnerica Ana Koro postali su roditelji djevojčice, a sada je Jerko na Instagramu objavio fotografiju s krštenja kćeri kojoj su on i partnerica dali ime Maris. Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s krštenja i napisao: ''Maris 02.06.2024.''

Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista za In Magazin je govorio kako se osjeća otkako je postao otac. - To je sigurno najveći životni uspjeh, najveća životna sreća. Svi su mi govorili da će biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke, ne to dijete, nego moje dijete. Svakako je najveća sreća, nešto što te natjera da sazriješ ako nisi htio, moraš jer više nisi sam, moraš se brinuti o svom djetetu, koje je, naravno, prioritet -  izjavio je Jerko nedavno za IN magazin. Obitelj i partnerica najveća su mu podrška, a u intervju koji je dao za Večernji list nakon što je naša reprezentacija u veljači postala prvak svijeta u vaterpolu, osvrnuo se na svoje uspone i padove.

 

 

- U životu sam bio na samom dnu zbog nekih navijačkih stvari i mislio sam da mi je karijera došla kraju, ali uz podršku obitelji i prijatelja uspio sam. Danas sam europski i svjetski prvak, čeka me i nastup na Olimpijskim igrama. Nakon svega što sam prošao to je dokaz koliko sam ostao jak u glavi. Mentalno je trebalo puno snage da se izvučem, ali uspio sam. Neću reći da nisam u to vjerovao. Nadao sam se i vjerovao sam da mogu doći do ovoga, uvijek sam htio pokazati ljudima koliko vrijedim i potrudio sam se u životu da to ostvarim. Pokazao sam svima da neke ružne priče koje su kružile o meni nisu istinite, I kada vidim sve ove ljude koji mi čestitaju, svjestan sam da sam napravio nešto dobro u životu. Sve što sam u životu radio bih ponovio, sve bih napravio isto. Moj put bio je malo duži, ali ja ništa nebih mijenjao - poručio je Kragić na dočeku koji je priređen u Splitu nakon velikog uspjeha reprezentacije.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije