Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa

Voditeljica RTL-a u vezi s bratom Zorana Milanovića: 'Jako nam je lijepo zajedno'

ana strizic
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/4
06.04.2016.
u 14:00

– Nalazili smo se neko vrijeme prije nego što smo prohodali u studenom. Jednostavno smo se našli, odlično se slažemo, smijemo, zafrkavamo, imamo iste interese i jako nam je lijepo zajedno – otkriva simpatična Ana Strizić

RTL-ova voditeljica i novinarka Ana Strizić sreću u ljubavi nedavno je pronašla s Krešimirom Milanovićem, inače bratom predsjednika SDP-a i  bivšeg premijera Zorana Milanovića, piše Story

– Jako sam zaljubljena i sretna, zajedno smo pet mjeseci – potvrdila je atraktivna RTL-ovka koja je brata Zorana Milanovića upoznala preko prijateljice.

– Nalazili smo se neko vrijeme prije nego što smo prohodali u studenom. Jednostavno smo se našli, odlično se slažemo, smijemo, zafrkavamo, imamo iste interese i jako nam je lijepo zajedno – otkriva simpatična novinarka.

Par uživa zajedno u svakom slobodnom trenutku, a relaksaciju od poslovnih odmora pronalazi na putovanjima u kojima oboje uživaju. Prošli mjesec tako su zajedno posjetili SAD i uživali u čarima Miamija i New Yorka

Ipak, unatoč novoj ljubavi Ani Strizić i dalje je najvažniji muškarac u životu četverogodišnji sinčić Mijat kojeg je dobila u vezi s Mirom Lujićem. 

>>Ana Strizić: Voditeljica sam htjela postati već s osam godina

>>Moj sin više voli igranje na plaži nego kupanje u moru

Komentara 36

Avatar Peterančan
Peterančan
14:13 06.04.2016.

RTL bu uskoro imal direktne prenose iz Remetintza.

KL
Klarahrv
14:11 06.04.2016.

Zašto mislite da čitatelje zanima koga voli RTL-ova voditeljica.

U1
ursus_1212
14:30 06.04.2016.

I kako je s lopinom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije