šetnja u japankama

Vratile su se! Mogu li Donna i Kelly oživjeti staru slavu?

tori spelling
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/6
25.06.2014.
u 20:57

Tori Spelling i Jennie Garth započele su s promocijom "Misterioznih djevojaka" u New Yorku, a prije samog početka, prošetale su ulicama Velike jabuke u japankama

Otkako su početkom '90-ih osvojile srca gledatelja kao Donna i Kelly u seriji Beverly Hills 90210, Tori Spelling i Jennie Garth dobre su prijateljice.

Krajem lipnja dvije plavuše trebale bi se zajedno vratiti na male ekrane, ali ovog puta u novoj seriji "Misteriozne djevojke".

Dani slave "Beverly Hillsa" davno su za njima pa nije neobično da su Tori i Jennie odlučile okušati se u novom izdanju.

Tori je posljednjih mjeseci novinske stupce punila svojim reality showom, gdje je javno izložila suprugovu nevjeru i sve što uz to ide, tako da joj publiciteta ne nedostaje.

Ove srijede, započele su s promocijom "Misterioznih djevojaka" u New Yorku, a prije samog početka, prošetale su ulicama Velike jabuke u japankama.

>>'Donna' i 'Kelly' se vraćaju na male ekrane!

Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije