Velika tuga

Bizarna smrt na koncertu! Pjevač (36) srušio se nakon što mu je prišao obožavatelj i zagrlio ga, ubrzo je preminuo

Foto: Instagram screenshot
19.07.2024.
u 08:34

Dogodila se velika tragedija na koncertu jednog pjevača, upravo kada ga je obožavatelj zagrlio mokrom majicom, a to je rezultiralo smrtonosnim strujnim udarom...

Tragedija se dogodila tijekom koncerta u brazilskom gradu Salinópolisu, u hotelu Solar. Pjevač Ayres Sasaki preminu je u 36. godini života. Naime, tragedija se dogodila na nastupu kada mu je prišao obožavatelj i zagrlio ga. Kombinacija mokre odjeće obožavatelja i obližnjeg električnog kabela rezultirala je smrtonosnim strujnim udarom, uzrokujući gotovo trenutačnu smrt glazbenika, piše Popculture.

Usprkos tome što su članovi njegove obitelji naveli da se neće nikako oglašavati dok istraga ne bude gotova, njegova teta Rita Matos je izjavila: - Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili što se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u priopćenju koje ćemo poslati novinarima - kazala je. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Oglasili su se i iz hotela Solar u kojem je Ayres održao svoj posljednji koncert. - U potpunosti smo posvećeni pružanju podrške njegovoj obitelji i poduzimanju potrebnih mjera. Surađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - istaknuli su.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije