Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi se pitaju što se dogodilo

Prljin prijatelj otkrio tajnu drhtavog glasa: 'Ne može se tako nešto pripisati grlobolji'

Liverpool: Let 3 na konferenciji za medije nakon prolaska u finale Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
11.05.2023.
u 09:33

Spektakularan nastup u polufinalu postao je najgledaniji nastup na YouTubeu, a mnogi su se i jučer pitali što se dogodilo s glasom Zorana Prodanovića Prlje koji je na eurovizijskoj pozornici zvučao drukčije nego na Dori i prijašnjim nastupima

Ni dva dana nakon što je Hrvatska ušla u finale ne prestaju stizati čestitke na račun grupe Let 3 i njihove pjesme 'Mama ŠČ!' koju je Europa oduševljeno prihvatila. Spektakularan nastup u polufinalu postao je najgledaniji nastup na YouTubeu, a mnogi su se i jučer pitali što se dogodilo s glasom Zorana Prodanovića Prlje koji je na eurovizijskoj pozornici zvučao drukčije nego na Dori i prijašnjim nastupima. Pojavile su se i informacije da Prlja ima upalu grla, no iz njegovog tima to su ubrzo demantirali, a tajnu drhtavog glasa medijima je otkrio i Sandro Bastijančić Jegi, glazbenik i Prljin prijatelj.

– Nekako iz mog iskustva kad onako zatreperi glas ja mislim da se to ne može pripisati grlobolji i nekakvim zdravstvenim problemima već jednostavno uzbuđenju i tremi koja je meni jako simpatična, jer Prlja, ako bih ga opisao u dvije tri riječi, on je čovjek ljudina – rekao je Bastijančić za N1 televiziju. Dodao je i da su Letovci bili odlični i spektakularni u svom stilu te da je eurovizijska pozornica njihov pravi ambijent.

– U tom ambijentu su oni rekli: “E sad ćemo mi napraviti cirkus dvostruko veći pa nek’ ljudi vide što je cirkus”, a ne samo ove papige u zeleno-žutim bojama i skakutanja tamo po pozornici. Ja mislim da je to pravi teren za njih, baš na tom njihovu razvojnom putu i u gomili tih njihovih briljantnih ideja – dodao je Jegi.

Inače, Letovci su i nakon polufinala nastavili oduševljavati obožavatelje pa su tako sinoć imali nastup u jednom noćnom klubu u Liverpoolu te promovirali svoju pjesmu. Mrle i ekipa nastupili su u Blundell Supper Clubu gdje su izveli pjesmu ''Mama ŠČ'' i oduševili sve prisutne.

Članovi benda otplesali su poznatu koreografiju te se družili s prisutnima, a kombinacija za nastup bile su već poznate šarene uniforme ispod kojih su imali prozirne haljine koje su predstavili na Dori. Delirij je nastao u dijelu pjesme u kojem se svlače i ostaju u haljinama, a nekoliko puta spustili su se i u publiku koja je s njima pjevala ''Mamu ŠČ''.

Na nastupu nije bio Prlja koji je odlučio odmoriti svoj glas prije subotnjeg finala. Inače, Let 3 su nastupili kao specijalni gosti cabaret programa koje su vodile drag queen. Nakon nastupa voditeljice programa upitale su letovce što žele poručiti svojim obožavateljima u Liverpoolu, a oni su rekli: – Glasajte za nas u subotu.

VIDEO Let 3 izveli 'Mamu ŠČ' u drag queen klubu u Liverpoolu 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:55 11.05.2023.

Let 3 je bio odličan, u usporedbi sa nekima koji su falšali cijelu ili pola pjesme - za mene veliko razočaranje Norway - ozbiljni intonativni problemi i Finland vokalni podbačaji i intonativne nesigurnosti pogotovo prema kraju, i od Srbije nažalost nisam čuo ni to šaptanje - pjevanje i nije bilo, tako da kada se gleda ukupno - sve izvođače Let 3 je u živo bio u samom vrhu sa daleko najboljim audio-vizualnim kompletom. Tremu sam osjetio samo u prvih 10 sekundi što je sasvim normalno. Intonativno je bilo malih nesigurnosti no naspram ostalih nije vrijedno spomena. Svi su imali takve probleme - pa čak i Švedska koja ima dobar vokal - a klimavu pjesmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije