Glumac savjetuje

Wahlberg Bieberu: Prestani pušiti travu, gade mali!

justin bieber
Screenshot
08.08.2013.
u 18:44

Justin Bieber u posljednje vrijeme ponaša se sve gore, pa je javno iskritiziran čak i od najbližih ljudi.

Justin Bieber u posljednje vrijeme ponaša se sve gore, pa je javno kritiziran čak i od najbližih ljudi. Njegova najbolja prijateljica, Miley Cyrus, rekla je kako se ponaša glupo, a kritizirala ga je i majka koja je dodala da ne želi slušati njezine savjete, piše RadarOnline.

No, sada bi mogao poslušati glumca Marka Wahlberga. Poznati glumac nekad je i sam bio ''zločesti dečko'' pa je moguće da Bieber posluša sličnog sebi. – Justine, slušaš li? Ne budi zločest! Povuci hlače, učini majku ponosnom i prestani pušiti travu, mali gade, poručio je glumac Bieberu. Ipak, nadodao je kako smatra da Bieber nema toliko velike probleme, pogotovo ne onakve kakve je on nekad imao.

>>Justin Bieber se na Instagramu hvali još jednom, novom tetovažom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije