nedim lepić

YouTuber iz Sarajeva snimao video u trenutku potresa, kamere su sve zabilježile: 'Jak potres. Majko moja'

Foto: Youtube
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.04.2022.
u 15:30

Potres se osjetio u većem dijelu Bosne i Hercegovine, a jedan YouTuber iz Sarajeva, Nedim Lepić uspio je snimiti kako mu se tresla kuća dok je streamao.

Seizmološka služba pri Geofizičkom odsjeku PMF-a izvijestila je da se u 23.07 sati kod Nevesinja u Bosni i Hercegovini dogodio potres magnitude 6.1 po Richteru.

Potres se osjetio u većem dijelu Bosne i Hercegovine, a jedan YouTuber iz Sarajeva, Nedim Lepić uspio je snimiti kako mu se tresla kuća dok je streamao. 

Nedim je potres, naime, doživio tijekom prijenosa uživo dok je na svom kanalu igrao videoigru. 

 

“Potres ljudi moji, i to jak potres. Majko moja” poviknuo je u jednom trenutku. 

Uspio je brzo reagirati pa se sklonio ispod štoka, te je tamo čekao da potres završi. 

Inače, epicentar potresa bio je u mjestu Stolac u Hercegovini, a osjetili su ga mnogi u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji.

- Večeras, 22. travnja 2022. godine u 23 sata i 7 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su razoran potres kod Ljubinja u BiH. Magnituda potresa iznosila je 6.1 prema Richteru a intenzitet u epicentru VIII stupnjeva EMS. Potres se osjetio diljem Dalmacije. Dojava o štetama još nemamo - stoji u objavi na internetskoj stranici seizmološke službe pri Geofizičkom odsjeku PMF-a.

VIDEO Pogledajte snimku iz Mostara odmah nakon sinoćnjeg jakog potresa u BiH

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije